👍🏻DUBEN 2017 - NEJLEPŠÍ PRODUKTY👍🏻

Je to vždycky strašně těžké určit, které produkty z té hromady, která mi každý měsíc projde rukama, vybrat jako TOPky a které naopak skončí na samém chvostu žebříčku oblíbenosti. S kým jsem si v dubnu do noty skutečně nepadla, to už víte. Pokud ne, koukejte to rychle napravit, článek najdete zde. A je nejvyšší čas pustit se toho mnohem příjemnějšího - vyhlašování vítězů. Tak pojďme na to! 


3. MÍSTO

Essence korektor Camouflage full coverage

Oficiální popis z webu Essence zní: "Dlouhotrvající, krémovo tekutá textura s vysokým obsahem pigmentu spolehlivě zakryje tmavé kruhy pod očima a jiné nedokonalosti pleti. Pro přirozený a probuzený look."  


Odstín 05 ivory
Považuju tenhle korektor za velký objev, protože je za 75 Kč k sehnání téměř v každé drogerce a směle může konkurovat korektorům z mnohem vyšších cenových kategorií. Už kdysi dávno jsem korektor od Essence měla, jak se jmenoval si už nevzpomenu, ale vím, že jsem ho měla v odtínu, který se jmenoval "dead" - jak příznačné. Já totiž nejsem fanouškem solárek ani samoopalováků a tak po zimě mrtvolu skutečně minimálně barvou v obličeji připomínám. Zpátky ale ke korektoru, který teď mám na stole a šahám po něm skoro každé ráno. Název "camouflage" nemá jen tak z ničeho nic, skutečně kryje. A když říkám kryje, myslím fakt kryje. Pod očima vám schová i následky nočního tahu, ze kterého jste odešli později, než jste si týden dopředu plánovali. Textura není nijak extra hustá, ale ani nijak příliš tekutá. Ideální krémovka. Je škoda, že se vyrábí jenom ve dvou odstínech. Já ho používám jen pod oči a odstín 05 ivory je teď na jaro ideální. Až si ale dám pár dostaveníček se sluníčkem a chytím nějakou lepší barvu, bude světlý až moc. I skutečné bledule by tak s odstínem neměly mít problém. Korektor se dobře nanáší aplikátorem, který má kratší chloupky, takže nenabere produktu tunu. Je to výhoda v tom, že ani začátečník to s množtvím nepřežene a nebude pak muset přemýšlet, kam to všechno ještě rozmazat. Zapracovat se dá dobře prsty, houbičkou i štětcem a po zapudrování mi vydrží až do odlíčení, což je někdy klidně i 12 hodin. Neslévá se a neleze do vrásek, nezvýrazňuje takový ten váček na spodním víčku a dobře se snáší se všemi možnými makeupy. Vytkla bych mu jedinou věc, a to že docela vysychá. Ale to se mi dělo i u toho předchozího Essence korektoru (jo, toho pro mrtvolky). Ale nic dramatického. Není to balení za litr, takže mu to klidně odpustím. Já jsem svůj kousek ulovila s nějakým slevovým kuponem do Rossmana za nějakých 50 korun. Až budete mít cestu do drogerky, mrkněte na něj ;-). 

Celkové hodnocení: 
⭐⭐⭐⭐✩


2. MÍSTO

HydraQuench* Lotion SPF 15 (normal to combination skin)

Sérum a fluid Clarins
Možná trošku nečekaně se tady objevuje skincare. Řadu HydraQuench od Clarins používám něco málo přes rok, mám ji tedy velmi dobře vyzkoušenou a považuju ji za jednu z nejlepších, co se dají u nás bez potíží sehnat. Na Clarins jsem přišla na doporučení jedné neskutečně milé dámy ze Sephory na Smíchově. Teď už na to nevypadám, ale potýkala jsem se se sakra vážným dospěláckým akné, nastoupila jsem i léčbu pod odborným lékařským dohledem a potřebovala jsem kvůli lékům, které z mého do té doby supermastného xichtíku udělaly velkou sušenou šlupku pořádný hydratační kalibr. Bylo jasný, že zelená Bioderma už v koupelně prostě nemá místo. A začlo nekonečné hledání, ale se šťastným koncem. Z testeru ze Sephory jsem to na sebe poprvé napatlala a ta úleva byla jasnou nápovědou, že by nám to s hydratační řadou od Clarins mohlo klapnout. Joo, vyšlo to a parťáci v péči o pleť jsou z nás dodnes. Tenhle hydratační fluid je pro mě ideální. Používám jej ráno samostatně a večer společně s dnešním vítězem, sérem ze stejné řady. Fluid se snadno nanáší, je v hygienickém balení s pumpičkou (hrabat do krémů rukama prostě není moje hobby). Obal v krásné modré barvě je plastový, a pumpička je to taková ta s tím posuvným dnem, takže přesně vidíte, kolik vám ještě zbývá a nemusíte pak ty zbytky nijak složitě dolovat. Textura je lehká, nemastná, nelepí, neucpává póry, velmi rychle se vstřebá, ale hned po aplikaci je pleť hebká a hydratováná a vypadá taková zdravější. S makeupy se snáší dobře, určitě je to vhodný podklad a není nutné přes něj dávat ještě primer. Ani jednou jsem se po jeho použití neosypala, pleť mě nepnula, nesvědila, neměla žádnou reakci. Cena se blíží k tisícovce za 50 ml balení, což je ta jediná nemilá věc. Ale dá se vychytat akce, kdy některé eshopy mají skladem testery, což jsou ty stejný výrobky, jen na sobě mají nálepku tester a nemají krabičku, bez čehož asi můžu žít a cena je díky tomu někdy i poloviční ;-).

Celkové hodnocení: 
⭐⭐⭐⭐⭐


1. MÍSTO

HydraQuench* Intensive Serum Bi-Phase

Story, jak se mi Clarins a tahle jejich řada dostala do koupelny máte o pár řádků výš, takže se nebudu opakovat. A jestli bych Vám od nich měla doporučit byť jen jeden jediný produkt, bude to tenhle. Dvoufázové sérum. Nádherná, luxusní skleněná, težká, masivní lahvička se zlatým víčkem a zlatým pumpičkovým dávkovačem. Jedná se o dvoufázové sérum, před nanášením je potřeba chvíli třepat jak barman s koktejlem. Na celý obličej mi stačí jedno zmáčknutí pumpičky. Po promíchání obou složek má sérum mléčnou barvu, já ho stříknu do dlaně, zahřeju a "namačkám" do pleti. Neroztírám ho, vmačkávání je mi mnohem příjemnější. Sérum se ihned vstřebá a pleť je pak jak polštářek vody. Žádný umaštěný upatlaný pocit, jenom krásně hladká naducaná pleť. Sérum používám na noc. Přes něj nanáším ještě fluid a hurá do peřin. Když jsem bojovala s tím akné, tak jsem ráno mívala pleť samou šupinku a šíleně suchou (to bylo těmi prášky, co jsem na to brala). S tímhle duem to bylo docela v pohodě a snesitelné. Teď, když už jsem z toho snad definitivně venku, se ale těhlech dvou pomocníků nevzdám. Protože ten pocit, když se ráno vzbudíte s krásně hebkou a hydratovanou pletí, nic vás nesvědí, nepne, necítíte se olepení, ale naopak úplně ready do dalšího dne (minimálně co se pleti týče, to, že potřebuju ke vstanutí 7 budíků je jiný problém a nemá se skincare rutinou vůbec nic společného...). Zatím jsem nenašla nic, co by mi vyhovovalo víc. Upřímně to ani nijak intenzivně nehledám. Když člověk najde svůj holy grail, není důvod hledat něco jiného. Podařilo se mi sehnat 30 ml balení za cenu kolem 900 korun, v Sephoře si připlatíte o dost víc. Ale kdyby nebylo zbytí, klidně za to těch 1500 v parfumerii dám, protože tenhle produkt za to prostě stojí. Od první do poslední kapky 🙌🏻.

Celkové hodnocení: 
⭐⭐⭐⭐⭐

*řada HydraQuench byla nahrazena řadou HydraEssentiel


Žádné komentáře:

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.