Rimmel Salon Pro - Lak na nehty s Lycrou

Lak na nehty jsme na blogu ještě neměli, je nejvyšší čas to napravit. Ještě předtím, než zimní teploty udeří naplno a donutí nás schovat ruce do rukavic a nohy do kozaček, kvůli kterým jsme my - ženy - strávily celý víkend v obchoďácích a furt nemohly najít ty pravé, si můžeme užívat barevné nehty nejen my, ale také se pohledem na ně může pokochat naše okolí. 

Nemůžu o sobě tvrdit, že jsem nějaký profík v lakování nehtů. Což ostatně pozná každý, kdo se podívá detailně na lak mojí pravé ruky, to je vždycky umělecké dílo samo o sobě 😅. Dost kecání, pojďme se mrknout na ten lak jako takový. 

Koupila jsem v nějaké výprodejové akci na elnino.cz hromadu laků za pár korun (rozuměj 15 - 30 Kč za kus max.) a tenhle byl mezi nimi. 

Tip: chcete ušetřit? Zrušte si všechny newslettery 💸. 

Já osobně mám doma odstín 239 Red Ginger, což je krásná živá výrazná šťavnatá červená barva. Lycra v laku obsažená by měla mít za výsledek to, že se lak méně odlupuje a lépe a déle drží. Samozřejmě, že jak vám lak drží nezáleží jen na laku samotném, ale taky na tom, jaké máte nehty. Já mám to štěstí, že moje nehty jsou pevné, netřepí se, nelámou se a relativně rychle rostou. Pokud máte třepící se nehty, můžete mít sebelepší lak, ale pokud zmizí kousíček nehtu, tak půjde logicky i barva. A lak za to v tomhle případě vůbec nemůže. 

Pokusím se Vám teď shrnout pozitiva a negativa. 

 Aplikace - lak se velice dobře nanáší, štěteček má dostatečně dlouhé a husté štětinky, já jsem celý nehet pokryla ve dvou tazích, žádné šmrdlání tam a zpět

 Zasychání - je to docela fofr. Já patřím mezi lidi, co nedokážou udržet ruce 5 minut v klidu, proto je pro mě rychlost zasychání dost klíčová. Nalakovala jsem obě ruce, komplet lak zaschnul do 3 minut, a to se dá považovat za lepší průměr.

 Sytost - barvá je hodně, ale fakt hodně pigmentovaná a sytá, stačila mi 1 vrstva, další nebyla potřeba. Výhodou toho je, že lak vydrží na více aplikací a taky to zrychlí zasychání. 

 Výdrž - LUXUSNÍ! Po 2 dnech bez chybičky, což není nic extra. Uběhly 4 dny lak byl perfektní! A to jsem ho nešetřila, úklid celého bytu, denní mytí nádobí, vytrvalé ťukání do klávesnice, nic z toho mu nevadí 💅🏻.

Možná to teď vypadá, že má tenhle kocourek zamířeno za 5 hvězdičkami, ale nenechte se mýlit. Našlo se na něm i několik negativ. 

 Lahvička - pro někoho možná naprosto nepodstatný detail a malichernost, ale na to, jak velký je stěteček má lahvička strašně úzké hrdlo. Pokud chcete přebytečný lak otřít, tak to přeteče přes horní hranu, lahvička se tím opatlává a když lak pak zavřete, tak víčko přischne a obsah se stává malinko nedobytným. 

 Odlakovávání - lak jde dolů jakýmkoliv běžným odlakovačem, ale je snad můj úplně první lak do červena, co když ho odlakujete z nehtů, přestěhuje se na kůži. Doslova. Takže já si dám jedno kolečko odlakování barvy z nehtů a pak dalších 10 minut dostávám barvu z kůže kolem. Po chvilce snažení ji sice bezezbytku dokážu odstranit, ale tím, jak kůži drhnu odlakovačem se strašně vvysušuje a pak zase nastává nekonečné mazání a promašťování a nevím jak vás, ale mě to prostě zdržuje a nebaví. 


Celkové hodnocení:
⭐⭐⭐⭐✩




Žádné komentáře:

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.