DM Box Květen 2018 - recenze produktů


Ahojte, 
už je to nějaký ten den, co mi přišel a na Instagramu jsem vám detailně představila obsah květnového DM Boxu. Pro ty z vás, kteří DM Box neznají jen stručné představení toho, co to vlastně je. V dnešní době se obecně těší velké popularitě kosmetické boxy, a DMko rozhodně nezůstává pozadu. DM boxy existují řekla bych tak 3 roky, dříve, se starým věrnostním programem, byly pouze za body nasbírané za nákupy. To jste se ale museli přihlásit a ještě mít kliku, aby vás vylosovali. Mně se to za starého způsobu poštěstilo čtyřikrát. A teď nově může DM Box získat každý, bez ohledu na to, kolik má bodů. Stačí jen být v předem daný den dostatečně rychlý na eshopu DM Drogerie a stihnout si tak ten svůj DM box ulovit dříve, než budou všechny fuč. 

Cena DM Boxu je 149 Kč a ihned počítejte ještě se 49 Kč za dopravu. V současnosti nelze objednávky z eshopu vyzvedávat v kamenných pobočkám DM Drogerie. Oficiální reklama nebo infomail, který příchod DM Boxu oznamuje hlásá, že za 149 korun dostanete produkty v minimální hodnotě 500 Kč. Zatím vyšly za těchto podmínek 2 edice, a obě dvě obsahovaly produkty v hodnotě přes 1000 Kč. A na produkty z květnového DM Boxu se teď podíváme detailně, napíšu vám jejich ceny a taky první dojmy z používání. (Přece jen, kosmetiky mám doma tolik, že to chvíli trvá, než se ke všemu propracuju 🙈). U každého produktu bude bud 👍🏻 - tenhle produkt bych si klidně koupila znovu a nebo 👎🏻- tenhle produkt už naopak znova nepotřebuju. Let’s go!




👎🏻Weleda - 24 hod Deo Roll-On Granátové jablko
  • běžná cena 199,-
  • moje dojmy: docela propadák, na obalu se píše příjemná vůně a zároveň účinek proti pocení. Nekonalo se ani jedno, vůně příjemná rozhodně nebyla a efekt proti pocení se taky nekonal. Byla to moje první zkušenost s deo/antiperspirantem, který je čistě přírodní a vracím se ke svým osvědčeným pomocníkům. 

👍🏻 Garnier Skin Active - čistící kaolinová maska s Matcha Tea
  • běžná cena 29.90,-
  • moje dojmy: maska byla fakt hodně zelená, až jsem se sama sebe lekla, ale na pleti fakt příjemná. Nejsem majitelkou mastné ani smíšené pleti, ale zrovna se mi vyklubal nějaký pupínek, tak jsem to otestovala. Na jedno použití je masky v sáčku zbytečně hodně, na dvě zase málo. Pleť nebyla po použití nijak extra vysušená, ale namazat jsem ji musela. Majitelé mastné/smíšené pleti ale asi muset mazat nebudou. Pleť byla po použití jemná, na pohled vyčištěná, ale póry mi nestáhla, což bych od tohoto typu masky očekávala. 

👎🏻Vaseline - krém pro zdravější ruce a silnější nehty
  • běžná cena 64.90,-
  • moje dojmy: úplně průměrný krém na ruce, vliv na nehty jsem žádný nepozorovala, ale já mám i svoje přírodní nehty silné a pevné (🙏🏻), takže nejsem ten pravý pokusný králík. Že by po aplikacích působily ruce nějakým zdravějším dojmem, to si taky nemyslím. Docela špatně se vstřebává a má vůni, která mi nesedí. Skončil v práci u stolu a bude tam asi dlouho, než se doberu na dno. Jestli vůbec někdy…

👍🏻Nivea MicellAir - dvoufázový odličovač voděodolného makeupu
  • běžná cena: 129.90,-
  • moje dojmy: naprostá spokojenost, funguje přesně jak slibuje, voděodolný makeup sundá bez problému, voděodolnou řasenku skutečně odličuje, místo aby ji jen rozmazával. Stačí málo, nijak nedráždí, neštípe v očích, nevysušuje oční okolí, ale zároveň ani nenechává ten divný mastný pocit kolem očí. Jeden z nových oblíbenců, určitě pořídím znovu!

👍🏻Wilkinson Sword - HydroSilk Bikini 2v1 žiletka a zastřihávač
  • běžná cena: 299,-
  • moje dojmy: žiletka je dobrá, několik let zpět jsem používala jednorázovky od téhle značky ve variantě Extreme 3 a byly super, hlavně ta mřížka, s tím se fakt nešlo říznout. Pak jsem přešla na Gillette Venus a těm jsem věrná dodnes. Až se žiletka otupí, novou hlavici asi dokupovat nebudu. Zatřihávač jsem zkusila zatím jednou, takže to budu muset ještě vychytat, ale mít to sebou třeba na 14 dní dovču k moři je určitě lepší než táhnout hromadu jiných fidlátek. 

👍🏻Dermacol - rozjasňující krém Love My Face pro mladou pleť
  • běžná cena: 109,-
  • moje dojmy: krém jsem použila zatím asi 10x, což je na skincare strašně málo na to, abych nějak objektivně zhodnotila účinky. Pleť hezky hydratuje, nelepí, ale že by se konal nějaký optický efekt rozjasnění jsem ZATÍM nepostřehla. Nádherně voní po červeném ovoci - maliny a lesní plody. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a myslím, že ho s klidem můžeme používat i my, které se už nějaký ten rok neřadíme zrovna mezi “-teen” kategorii. První dojmy jsou převážně pozitivní.

👍🏻C-Thru - Cosmic Aura Body spray
  • běžná cena 54.90,- za 150 ml, tohle je miniatura 50 ml
  • moje dojmy: ideální do kabelky na osvěžení vůně během dne. Vůně je zajímavou kombinací vanilkového základu a ovocných tónů, ale není to taková ta typická vanilková těžká vůně sladká víc jak vánoční vanilkové rohlíčky. Určitě k ní někde čuchněte, když budete mít příležitost. Moje první zkušenost s touto značkou a milé překvapení. 

👎🏻Trend It Up - Změkčovač nehtové kůžičky v peru
  • běžná cena: 69.90,-
  • moje dojmy: občas se snaha ulehčit si život obrátí přesně opačným směrem a život si tím akorát komplikujeme. Tenhle produkt je jedním z představitelů z kategorie zlepšováků k ničemu. Moc nefunguje, sice se s tím hrotem na nehtovou kůžičku přesně trefíte, dokonce s ním jde při troše štěstí i zatlačit, ale té změkčující látky to nanáší strašně málo a je strašně neúčinná. Celý proces, který mi běžně zabere do 5 minut s touhle hračičkou trval mininálně 2x tak dlouho a výsledek nebyl zrovna uspokojivý. Takže díky, tohle stačilo jednou. Zůstávám u svých osvědčených pomerančových dřívek a změkčovače od Essence s dokonale promyšleným aplikátorem. 
Do hodnocení jsem nezahrnula müsli tyčinku, protože byla plná lískových oříšků a to já nemůžu, ale kolegovi chutnala. Dále tam nejsou tampony, protože to jsou prostě tampony, co na tom chcete zkoumat a pak pánská holící hlavice od Wilkinson Sword, protože jsem zatím byla moc líná na to ji nějakému muži v mém okolí předat k vyzkoušení 😃. 

Pár čísel na konec. DM box stojí 149 Kč a rovnou můžete připočíst 49 Kč na dopravu. Za 198 Kč celkem vám přijde domů hezká bednička plná produktů. Tentokrát jejich celková hodnota byla 1055 Kč. Když sečtu hodnotu všech produktů a odečtu pořizovací náklady, tak je celková úspora 857 Kč oproti tomu, když bych produkty pořizovala samostatně. A to se vyplatí. Mimochodem, nedávno mi dorazil DM Box červencový! Na náhled, co je uvnitř můžete mrknout ke mně na Instragram do výběru ze stories s názvem "Balíčky" a recenze na obsah dáme cca do 2 měsíců :). A co vy? Máte s DM Boxem nějakou zkušenost? 

Žádné komentáře:

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.