Dermacol - Jarní detox v českém podání

Ahojte,

v dubnu mi od Dermacolu přišel krásný růžový balíček s pomocníky pro jarní očistu pleti i mysli a bojovníky proti jarní únavě. Musím říct, že na zásilky od Dermacolu se vždycky strašně těším, protože nejsou jen krabicí s produkty, ale vždycky je tam nějaká nekosmetická drobnost navíc, nějaký osobní vzkaz, a to mi přijde strašně milý a správný. Jaké poklady obsahovala růžová krabička tentokrát a jak se mi produkty používaly? 





Micelární voda Detox and Defence

Tahle micelárka mě na první pohled zaujme právě lákavým nápisem Detox. Protože kdo by nechtěl dopřát svojí pleti pořádnou očistu, že jo. Micelárka obsahuje přírodní antioxidanty a vitamíny, výtažek z aloe vera by měl pomoci s udržením hydratace v pleti a extrakt z okurky by měl pleť celkově zjemňovat. Poradit by si měla i s voděodolným makeupem. Co se mi na ní líbí je jemná svěží vůně. Co se týče odličovacích schopností, tak ty jsou takové průměrné. Nenadchne, neurazí. Je to prostě micelárka, těch už je v obchodech jak hub po dešti a holt nemůžou být všechny revoluční. Oceňuju, že nevysušuje, nepálí a nedráždí ani při použití na oči. Pokud se při odličování dostane až do oka, neštípe. Pleť po ní není nijak podrážděná. Já jsem zvyklá micelárku používat jako první krok a oplachovat následnou péčí, takže nemůžu říct, jak moc trvalý by byl ten hydratační efekt. Co mi s ní fakt nešlo, tak to byla voděodolná řasenka. Což ale nedává skoro žádná micelárka. Podtrženo sečteno,  je to prostě v pohodě micelárka. 200 ml balení vyjde na stovku. Jen teda nevím, jak na pleti změřit ty detoxikační účinky. Tady nezbývá, než prostě věřit, že se to děje :).




Hloubkově detoxikační plátýnková maska

Plátýnkové masky miluju, tuhle jsem pro Vás ale nevyzkoušela. Důvod je jednoduchý. Maska je určená na redukci produkce kožnho mazu a zmenšení pórů, pro problémy smíšené až mastné pleti. Já delší dobu bojuju s tím, že mám pleť suchou, takže jsem ji tímhle nechtěla trápit. Pokud ale patříte k majitelům pleti spíše mastnější, maska by Vám mohla sednout. Obsahuje mimo jiné aktivní uhlí, které na sebe po dobu, co masku máte na pleti, navazuje nečistoty, které se na pleti nachází a vy je pak hezky i s plátýnkem po těch 15-20 minutách vyhodíte. Doporučená cena: 69 korun. 


Hydratační maska na oči

Tohle je můj absolutní favorit! Jestli jste maskám na oči (nebo spíš pod oči) dosud nepropadli, až zkusíte tohle, už nebude cesty zpět! Bombastická záležitost z řady Hyaluron Therapy! Já jsem zvyklá všechny věci na oči uchovávat v lednici, protože moje pytle pod očima občas hlavně po ránu vypadají, že by se do nich v pohodě vešel nákup pro 4 člennou rodinu, a přece jen, první pomoc v podobě čehokoliv studeného se hodí. Za 199,- najdete v balení 6 párů masek = 6 aplikací, každý pár jednotlivě zabalený, takže perfektní i na cesty. Polštářky jsou napuštěné akorát, hezky drží, nekloužou, takže se s nimi můžete i pohybovat po bytě, ale já si s nimi ráda na pár minut hodím nohy nahoru a natáhnu se. A voilà, po 15 minutách jsem o pár let mladší. Zmizí jemné linky a vrásky, oční okolí se krásně vyhladí. Ideální, pokud třeba jdete na nějakou důležitou událost, kde chcete prostě vypadat ťip ťop. 5 hvězdiček je na tenhle produkt skoro málo. Pecka nejpeckovatější, tohle fakt stojí za zkoušku! 




Tak a to je všechno to kosmetické. Ještě jsem v detox sadě měla jako dárek čaj od firmy Oxalis s názvem Krásná Dáma, který je ideálním doplňkem té patnáctiminutové válečky s maskou na očích. Jak jste na tom vy? Zkoušeli jste některý z produktů? A víte, co by mě zajímalo? Jestli, když si dáváte masku, tak se k tomu natáhnete a hezky si to užijete nebo jestli i s maskou na obličeji pořád něco děláte? 







VŠECHNY PRODUKTY ZAKOUPÍTE NA WWW.DERMACOL.CZ

3 komentáře:

  1. Žádný z produktů jsem ještě nezkoušela, ale nějakou oční plátýnkovku bych zkusila ráda:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce mě zaujala maska na oči. Já právě patřím mezi ty, co si dají masku a většinou něco dělají. Málokdy si lehnu a dívám se třeba na telku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujali mi obklady pod oči, vyzerajú sľubne. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.