Game Over III - Garnier Color Resist, nedoceněný poklad z drogérie + obrovská recenze produktů Garnier!

Ahojte,

na formát Game Over jsem od Vás měla docela hodně pozitivních ohlasů, takže vám přináším další část. A hned na začátek se chci omluvit těm, kdo čekali, že to bude hezkej mix "odpadků". To jsem původně chtěla, a i vy jste se vyjádřili v anketě na Instagramu, že by se vám to líbilo víc než one brand zaměření, ale Garnier věcí se mi sešlo prázdných fakt dost, takže tak jdeme na to, ať ty odpadky můžu vyhodit (jakože vyhodit z hlavy, vyhozený fyzicky jsou už dávno a zbyly místo nich jen barevný post-ity s poznámkama, jen musím myslet na to, že o nich chci psát). 


Garnier Fructis Color Resist šampon 250 ml
- koupeno v Rossmannu za 44,90 Kč
- určeno na barvené vlasy
- Tenhle šampon byl naprosto boží, měla jsem i kondicionér (kuk o pár řádků níž). Krásně voněl, což není to hlavní, ale je to příjemný bonus. Stačilo ho málo, velmi dobře pěnil a ještě lépe umýval. Mám obecně se poměrně hodně rychle mastící vlasy (ti z vás, co četli speciál o akné už vědí, že ta jediná věc, co mi na léčbě vyhovovala je tím pádem fuč), co snadno splihnou a máloco je udrží ve formě alespoň 2 dny. Nepatřím mezi ty, co by se v mytí vlasů denně vyžívali. Takže když mi s tímhle šamponem stačila mycí vlasová procedura každý třetí den a vlasy vypadaly furt dobře, tak bylo jasný, že tuhle věc nemám v koupelně naposled. A taky že ne, už tam místo 250 ml stojí jeho větší 400 ml bráška. Jak moc velký vliv to mělo na delší výdrž barvy, to úplně nedokážu posoudit. 
- koupila bych si to znova: ANO - už se stalo 😃


Garnier Fructis Color Resist koncidiconér 200 ml
- koupeno v Rossmannu za 44,90 Kč
- tvoří dvojku s šamponem výše
- Věci na vlasy od Garnier mi ve většině případů sedí, ale tohle mi sedí úplně mega. Šampon super, a v kombinaci s tímhle kondicionérem jsem vlasy vždycky měla krásně hladké, tím pádem i lesklé a logicky tak i barva vypadala o něco lépe. Jestli prodloužil výdrž barvy, to posoudit nedokážu, ale s tím šamponem to je moje aktuálně nejoblíbenější vlasové kombo. Vlasy mi nezatíží a nezpůsobuje žádný efekt á la zmoklá slepice po 12 hodinách ze sprchy nebo rychlejší maštění vlasů. A velmi snadno se vymývá, u některých kondicionérů mám pocit, že strávím ve sprše rok, než to bude dole, ale tady je to rad dva opláchnuté. 
- koupila bych si to znova: ANO - už se stalo 😃


Garnier 3v1 dvoufázová micelární voda s olejem
- koupeno v Rossmannu za 199,- balení 2ks
- nejlepší dvoufázová micelárka, co znám
- Tuhle micelárku jsem nedávno načala už třetí balení. Na odlíčení je perfektní, sundá všechen makeup včetně voděodolného. Vyhovuje mi, že není nijak silně parfémovaná. Olejová složka tvoří cca 1/4 obsahu lahvičky, ale kupodivu to hezky vychází po celou dobu, i když už jste skoro na dně. Nikdy se mi nestalo, že by olejová část došla a zbyla mi obyč micelárka, i když jsem se toho ze začátku obávala. Vůbec neštípe v očích a nikdy se mi s ní nestalo, že by mi olejová složka vytvořila tzv. zamlžený pohled, což se mi někdy u odličováků s obsahem oleje stává. Trvá to sice jen pár minut, ale je to pěkně nepříjemné. Tady se toho ale bát nemusím. Nikdy mi nenechala obličej mastný, oleje je tam tak akorát, aby odlíčil, ale na obličeji nenechával mastnou vrstvu. Jestli jste to doteď nepoznali, tak tuhle micelárku miluju. Brousím si teď zuby na jejich novou dvoufázovku pro citlivou pleť a nositele kontaktních čoček.
- koupila bych si to znova: ANO - už se stalo 😃





Garnier Skin Naturals Moisture+ vyhlazující oční maska
- zasláno zastoupením Garnier pro ČR, doporučená cena 49,- 
- 2 zázračné kusy látky
Nechte si ji připravenou v ledničce a nebudete věřit svým očím! Úžasná příjemná maska, použila jsem ji poprvé po dovolené v Africe, ze které jsem se vrátila celá taková vysušená a tak byly i kolem očí viditelné ty drobné vrásečky. Maska krásně chladila, hydratuje na jedničku. Oční okolí je po aplikaci, která je mimochodem fakt jednoduchá, krásně heboučké, hydratované a projasněné. Jako bonus tak příjemně lehounce voní, ale oči vůbec nedráždí. Za to jsem fakt ráda, protože toho jsem se upřímně dost bála. Že těch 15 minut s maskou na očích "propláču". Ale pohoda. 
- koupila bych si to znova: ANO


Garnier černá textilní maska s extraktem z černého čaje
zasláno zastoupením Garnier pro ČR, doporučená cena 59,-
- hydratuje a straší sousedy v jednom
Nemám vyloženě mastnou pleť (ale i takovou jsem mívala, a není to tak dávno), ale rozšířené a viditelné póry bohužel ano. Maska mi póry opticky stáhla, ale pleť mi moc nevysušila. Což velmi oceňuji, jsem ráda, že čistící masku mohu použít i tak a moje normální - sušší pleť na ní nereaguje nijak přehnaně. V masce jsem usnula, ale jen na chvilku. Doporučených 15 minut jsem cca zdvojnásobila, a i po cca půl hodině byla maska stále vlhká a na obličeji příjemná. Černá barva mě trochu děsila, ale nebarví ani nešpiní. Jen v ní z fleku můžete jako bonus vyrazit na nejbližší halloweenskou párty. Pokud máte doma drahou polovičku nebo další členy rodiny slabší nebo lekavé povahy, z vlastní zkušenosti doporučuju je předem varovat, že si tohle dáváte na obličej, pokud s tím máte v plánu promenádovat se po bytě 👻. Ale zpět k účinkům, efekt stažení pórů byl docela chvilková záležitost. Příště zvolím spíš jinou masku, která bude lépe sedět mému typu pleti. 
- koupila bych si to znova: MOŽNÁ




Garnier Fructis Goji Hair Food maska na vlasy
zasláno zastoupením Garnier pro ČR, doporučená cena 179,-
- maska, kondicionér a bezoplachová péče v jednom
- Jestli si letos nějaká novinka na vlasy vysloužila moji pozornost, byly to tyhle Hair Food multifunkční masky. Měla jsem variantu Gogi na barvené vlasy. Za velmi hezkou cenu dostanete doslova kýbl produktu. Nakoupíte ve všech běžných drogérkách za cenu do 2 stovek, a balení má 390 ml. A jo, když říkám kýbl, myslím kýbl. Je toho 390 ml. Nejvíc mi vyhovovalo použití jako maska na vlhké vlasy. Šampon, kondicionér a pak tohle, cca 5 minut nechat a opláchnout. Dolů to jde samo a vlasy super. Nádherně to voní. Ještě druhý den po umytí. Složení je z 98% procent přírodní, což s sebou nese riziko rychlejší zkázy. Ale my jsme na masku byli doma dva, takže u nás to nehrozilo 😁. Oživení barvy, to je stejné jak s kondicionérem. Nevím, jak to objektivně změřit. Subjektivní pocit dost záleží na tom, jak se vyspím já a jak blbě si vlasy přeležím. Takže jeden den to je jasný, že to přece funguje a další den to vůbec fungovat nemusí. Chápeme se, že jo. Použití do suchých vlasů do konečků taky super, teda chce to vychytat množství, ale když už víte, jak málo je akorát, tak to vlasy nezmastí a naopak konečky vypadají zdravě a zaceleně.  Joo, a malá přátelská rada na závěr, neochutnávejte to...
- koupila bych si to znova: ANO









1 komentář:

  1. Garnier taky dost používám některé produkty jsou fakt super, a hlavně je z čeho vybírat. Zkoušela jsem spousty produktů jelikož trpím docela padanim a lámáním vlasů. Docela dobré rady jak tomu předcházet jsem se dočetla tady důvody jsou různé a ke vždy se dá něco dělat.

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.