Bourjois Paris - Francouzská kvalita za rozumnou cenu?

Ahoj,
dneska pro Vás mám recenzi produktů, které mi na testování vybral a zaslal e-shop, který určitě všichni dobře znáte: Parfumerie Elnino. Jedná se o pět kousků francouzské značky Bourjois, která je součástí koncernu COTY. Francouzky jsou po celém světě známé tím, že si na svém vzhledu velmi zakládají, jsou mistryně v nošení rudých rtěnek a téměř nenalíčených očí. Jestli někdo vyniká v tom, jak se během okamžiku proměnit ve skutečnou femme fatale, jsou to právě obyvatelky země Galského kohouta. A co že jsem to testovala a jak to dopadlo? Pojďme se na to mrknout. 


Tekutá rtěnka Rouge Edition Velvet - odstín 07 Nude-ist

Ikonický produkt od Bourjois, který zná snad každá milovnice rtěnek. Nevím, jak je možné, že mě tenhle produkt tak dlouho obcházel?!? No, možná vlastně vím, rtěnek mám plný šuplík. Každopádně premiéra s touhle rtěnkou dopadla skvěle! Má příjemný aplikátor, který se na první pohled nezdá, ale je fakt precizní. Zaschne skutečně do matna, ale tak přirozeně, rozhodně Vám rty nestáhne do vrásčitého úzkého proužku, jako to některé umí některé její rtěnkové kolegyně. Výdrž je dobrá. Celý den bez chybičky nevydrží, po jídle je potřeba ji poupravit, ale jde to velmi snadno, necuckuje ani nevytváří nepravidelné nánosy barvy. Odlíčit jde skvěle! Jsem s ní fakt spokojená a určitě si pořídím další odstíny (a teď jen doufám, že tenhle článek nebude číst moje drahá polovička, abych nedostala přednášku, že rtěnek mám na 5 životů...Minimálně!). A co se zdá skoro neuvěřitelný, tak takovouhle super rtěnku seženete na Elninu v některých odstínech už za 49Kč! A není jich zrovna málo!







Hydratační rtěnka Color Boost SPF 15

Spíš než rtěnkou bych tohle nazvala zabarveným balzámem na rty. Barva je ale přesto docela výrazná. Pokud nejste fanynkami rudých rtěnek, kde si musíte dát záležet na jasném definování kontury, tohle by Vám mohlo sedět. Rty hydratuje skutečně pěkně a dodá jim velmi šťavnatou, zdravou barvu, rty se budou lesknout a budou vypadat plnějším dojmem, nemusíte se ale bát lepkavého efektu jako u klasických lesků na rty. SPF 15 vaše rty ochrání před předčasným stárnutím, i když je vystavíte sluníčku. Tenhle rtěnkobalzám najdete na Elninu v mnoha barvách v cenách od 40 korun. Já ale zůstanu věrná pořádným sytým rtěnkám a tohle si nechám na cesty letadlem, protože ty jsou s matnou rtěnkou na puse utrpení.




Řasenka Twist Up The Volume - odstín 22 Black Balm

Tak na tohle jsem byla suverénně zvědavá že všeho nejvíc, protože to je něco jako mít 2 řasenky místo jedné. Pootočením vršku na víčku řasenky můžete změnit uspořádání štětin na kartáčku. V jedné poloze je kartáček dlouhý a silikonové štětinky jsou relativně daleko od sebe. V této poloze kartáček řasy hezky pročeše, prodlouží a "definuje". Tzn. že jednotlivé řasy budou výraznější a dobře viditelné. Když začnete otáčet uzávěrem, kartáček se zkrátí, stáhne a jakoby stočí, čímž se štětičky dostanou do pozice na přeskáčku a mnohem blíž k sobě. Tahle pozice zajistí, že se řasy pořádně zahustí u kořínků a bude to vypadat, že jich máte mnohem víc. Ani v jedné pozici se vám s kartáčkem nepodaří řasy nějak extrémně natočit, ale to snadno vyřeší kleštičky na řasy před samotným začátkem aplikace.

Tenhle produkt je dle mého hodně praktickým kouskem v makeup taštičce. Můžete využít buď výrazné prodloužení, nebo řasy jen zahustit a když chcete fakt zapůsobit, zkombinujete to! Barva je hezky černá, při nanášení řasenka necuckuje, neslepuje, rychle zasychá a hlavně se nedrolí, neopadává a neobtiskává se. Pokud po ní pokukujete, ale váhali jste, už nemusíte. Tohle za to fakt stojí. Já nejsem fanoušek nanášení 17 vrstev řasenky, podle mě jedna bohatě stačí a každá další na téměř zaschlých řasách dělá jen neplechu. Já jsem si oblíbila aplikaci nejdřív dlouhým a hned vzápětí stočeným kartáčkem. A výsledek vidíte na fotce.






La Laque Gel lak na nehty - odstín 04 Flambant Rose

Přestože laků na nehty mám doma bezmála 150 (takhle napsaný to působí fakt děsivě), tak mezi nimi od Bourjois doteď nebyl ani jeden. A tak jsem byla ráda, že si budu moct rozšířit obzory. Barva je hezky sytá, dost hustá, aby kryla a nestékala. Já jsem zvyklá dávat barvy 2 vrstvy a nejinak tomu bylo  i tady. Co mi nevyhovuje, to je štěteček na nanášení, protože je hodně kulatý. Mám radši štětečky ploché, protože se s nimi lépe dostanu k okrajům nehtu a pokryju najednou větší plochu. A hlavně rovnoměrně. Poměrně dlouho zasychá, ale také dlouho vydrží. Poměr cena výkon je tady naprosto OK. Odstínů je na výběr skutečně hodně a s cenou startující kolem 35Kč tohle určitě zkuste. 




La Laque Gel Top Coat s gelovým efektem

Nevím, jak to máte vy, ale já si nedokážu představit, že bych na vrchní barevný lak nedala ještě průhledný top coat. Přijde mi, že díky němu každá barva na nehtech vydrží mnohem déle a je lépe chráněná před každodenními nástrahami v podobě mytí nádobí, běžného úklidu nebo nekonečného ťukání do klávesnice. Tenhle topcoat je poměrně hustý a docela dlouho usychá, ale za to nehtům skutečně dodá vzhled gelovek. Mrkněte na fotku, to jsou nehty s dvojicí lak+topcoat od Bourjois po 3. dnu nošení, kdy jsem je fakt nešetřila. Já si myslím, že to vypadá hodně dobře. Samozřejmě výdrž laku je věc velmi individuální a záleží hodně na kvalitě vašich nehtů. Já mám nehty pevné a téměř se mi netřepí, proto mi většina laků docela dobře drží. Ale 3 dny beze změny, to je fakt super! Zakoupíte - jak jinak - na Parfumerii Elnino.



Já moc děkuju Parfumerii Elnino za zaslání balíčku s produkty značky Bourjois k otestování. Jsem u Elnina dlouholetým zákazníkem a naobjednala jsem tam věci za tisíce. Ráda objednávám značkovou skincare, vůně, ale dekorativku a laky na nehty. Hrozně ráda projíždím i aktuální akce, protože občas se tam objeví fakt peckové slevy! Rtěnka za dvacku, lak na nehty za 9 korun, monostín za 15,- a třeba taky řasenka za 60,-. Pokud i vy rádi nakupujete kosmetiku super výhodně (kdo ne, že jo), určitě k nim na eshop mrkněte. Je tam vždycky něco.



17 komentářů:

  1. Řasenka vypadá naprosto perfektně, rtěnku mám doma jen v jiném odstínu a taky jí mám moc ráda, ta cena na el-nino je parádní , taky ji mám z tohoto e-shopu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenka se fakt povedla, navíc si vždycky, když ji používám, přijdu jak děsná frajerka, že jako si nastavuju kartáček podle svých potřeb :D

      Vymazat
  2. Ten tekutý rúž mám od Bourjois rada. Sú to príjemné rúže.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, na to, že docela dlouho vydrží jsou na rtech strašně příjemné :-)

      Vymazat
  3. Já od téhle značky měla snad jen jeden produkt. Teď se snažím vzpomenout, co to za produkt bylo. Netuším. Takže odhaduji, že mi zas tolik nevyhovoval, když si ani nemohu vzpomenout, co jsme tehdy zkoušela, jestli vůbec, hihi.. Mě tahle značka vůbec neláká.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Bourjois docela ráda, hlavně rtěnky a řasenky. Ale měla jsem nějakou tužku na oči a ta byla faaakt blbá, hodně blbá :D

      Vymazat
  4. Od Bourjois som vyskúšala už pár produktov a mám to tak napoly - niektoré veci boli úplne skvelé a nedám na nich dopustiť, no niektoré zasa dosť zlé :/
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle pětka mi fakt sedla! Ale už jsem i já u Bourjois narazila na věci, co mi nesedly..

      Vymazat
  5. Řasenka vypadá dobře, ale ještě lépe vypadá ten lak na nehty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem ho na nehtech celkem 7 dní a super, pak už šel dolů kvůli odrostu. Ale vypadal furt pěkně :)

      Vymazat
  6. Od této značky zatím doma nic nemám, tak uvažuji o pořízení :)

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi mě zaujala řasenka,asi tsky pořídím,děkuji za tip!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt dobrá! A hlavně si s ní fakt můžeš vyhrát. Teď já používám často! Na střídačku s Benefití Roller Lash.

      Vymazat
  8. Rúže a aj tá špirála vyzerá naozaj super. ;) Ďakujem za typ!

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co! Tohle testování mě fakt bavilo, protože produkty fungovaly :)

      Vymazat
  9. Diky za tip:-) ta řasenka vypadá super :-)

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.