Valentýnský speciál - Rtěnky Dermacol

Krásný den,

víte, že jsem se od nového roku na blogu uchýlila ke zveřejňování článků v pravidelná data (pro ty, co to nepostřehli, tak vždy 5., 10., 15., 20., 25. a 30. v měsíci), což vychází na 6 článků za měsíc. To si myslím, že je dostatečná dávka informací, ale na druhou stranu to stíháte v klidu číst, já to stíhám v relativním klidu psát a všichni jsou spokojení. Aspoň doufám! Klidně mi dejte vědět, zda Vám to tak vyhovuje nebo byste to chtěli jinak, od toho přece máme komentáře :). 

Možná si teď říkáte, co ta holka blbne, vždyť je dneska 13.?!? Proč vydává článek?!? Máte pravdu, je třináctého. A to je pro nás milovnice i milovníky kosmetiky každý měsíc šťastný den, protože se odhalí nová jednodenní akce pod názvem "Šťasná třináctka" a můžeme si tak u Dermacolu doplnit zásoby kosmetiky s výraznou slevou. 

Máme ale únor a to znamená jediné: všechno se točí kolem svátku zamilovaných, svátku Sv. Valentýna. Pokud žijete na stejné planetě jako já, tak se na Vás srdíčka, medvídci, sexy prádýlko, romantické zájezdy a podobně valí ze všech stran. Pokud ale stejně jako já Valentýna neslavíte, jsou Vám tyhle akce, no, ehm ehm, k ničemu. Čekáte maximálně na slevy na srdíčkové čokolády, co přijdou hned 15.2. ráno. Tak to bychom měli slevy, co nás neberou.... 

Víte, jaká Valentýnská akce mě ale fakt bere? Ta u Dermacolu!! Protože tentokrát "Šťasná třináctka" netrvá den, ale hned 3 dny. Od 13.2. do 15.2.2019 včetně. Sleva není obvyklých cca 30%, ale tentokrát je to hned 50%! A to na všechny rtěnky! Akce platí výhradně na eshopu Dermacolu a v jejich prodejnách. A protože jsou všechny rtěnky za půlku, tak všechny výmluvy, že další rtěnku nepotřebujete, stranou a jestli právě váháte, jakým kouskem si vylepšíte svou sbírku tentokrát (a že rozhodně nemusí být jen jeden), čtěte dál. Věřím, že Vám moje zkušenosti s výběrem pomůžou :). Akce již skončila, ale rtěnky jsou součástí stálého sortimentu, proto věřím, že Vám článek pomůže kdykoliv, když to budete potřebovat :). 


Zdroj: Instagram firmy Dermacol

16H Lip Colour - Dlouhotrvající dvoufázová barva na rty

Není větší ikony mezi rtěnkami od Dermacolu, než právě téhle šestnáctihodinovky. Rtěnka má na jednom konci velmi pigmentovanou matnou barvu a druhém konci lesk s obsahem několika výživných olejů, včelího vosku a vitamínu E. Nejprve na rty nanesete skutečně tenkou vrstvu barvy. Nesnažte se rtěnku vrstvit, zbytečně byste plýtvali a negativně ovlivnili i výdrž. Skutečně tenká vrstvička bohatě stačí. Následně nechte barvu cca 1 minutu zaschnout a naneste lesk. Díky lesku barvu na rtech neucítíte, nebude stahovat a rty budou vypadat skutečně šťavnatě. Pokud jste postupovali správně, tak už máte na celý den vystaráno. Rtěnka bude držet jak přibitá a nebude nikde nechávat otisky. Neoznačkujete si ani hrnek v práci, ani svého milého, když mu budete chtít před odchodem do práce dát pusu na cestu. Pokud byste před den přece jen měli pocit suchých/stažených rtů, tak stačí jenom znovu nanést pečující lesk. V nedávné době navíc byla rozšířena škála dostupných odstínů a nyní tak máme na výběr 24 barev, ve kterých si skutečně každá z nás najde tu svou. Rtěnku zakoupíte na eshopu Dermacol zde (klidně klikněte a začněte vybírat a nakupovat, článek nezmizí, eshop se otevře v novém okně). 
Standardní cena: 199,-
Moje nejoblíbenější odstíny: 1, 3, 4, 6, 10, 12 a 22 - a ano, ty mám všechny doma. Na fotce nejsou odstíny 3 a 4 jen proto, že aktuálně leží po kabelkách. 
Chci si ještě pořídit odstíny: 5, 16, 17, 19.


Swatche 16H rtěnky před zaschnutím.

Zdroj: Instagram firmy Dermacol

P.S. Aby rtěnka skutečně dobře držela i vypadala, doporučuju před nanesením peeling rtů a jejich oštření balzámem. Stačí ráno při čištění zubů jemně kartáčkem promasírovat i rty, následně nanést balzám, udělat celé líčení a před aplikací rtěnky zbytky balzámu setřít do kapesníčku a aplikovat barvu. Úspěch zaručen!


Zdroj: www.dermacol.cz

Matte Mania - tekutá matná rtěnka

Matte Mania je klasická tekutá matná rtěnka. Mám jí moc ráda! Na rtech hezky drží a zasychá zcela do matna. A krásně voní! Jak už to u matných rtěnek bývá, i zde je více než důležitá příprava a dostatečná hydratace rtů před nanesením. Pokud ale věnujete před odchodem péči a nanesení rtěnky o 2 minutky déle, než u klasické krémovky (o těch se dočtete za chvíli), odvděčí se Vám krásnou a dlouhodržící barvou. Nanášejte jenom v jedné vrstvě a nechte dostatečně zaschnout. Nepřetírejte rtěnku ihned po aplikaci víckrát, není to potřeba a zbytečně byste si na rtech vytvořili "varhánky". Rtěnka mi vydrží v bezchybném stavu cca 4-5 hodin běžného provozu, tzn. sem tam něco malého zakousnu nebo se napiju. Souboj s mastným hamburgerem ale bez ztráty kytičky nepřežije a budete ji muset lehce opravit. Ze rtů se jinak ztrácí pomalu a rovnoměrně. Na rtech je příjemná, moc nestahuje ani nevysušuje. Rtěnku zakoupíte na eshopu Dermacolu zde (klidně klikněte a začněte vybírat a nakupovat, článek nezmizí, eshop se otevře v novém okně).  
Standardní cena: 199,-
Moje nejoblíbenější odstíny: 17 a 22
Chci si ještě pořídit odstíny: 15, 16, 20, 32 a 53


Zdroj: Instagram firmy Dermacol

Pretty Matte Lipstick

Klasická netekutá rtěnka. Na rtech je příjemná, ale nečekejte tak matný finiš, jako u rtěnek tekutých. Spíš je taková polomatná. Je měkká, texturou spíš krémová než sušší, takže se velice hezky nanáší. Neslévá se do vrásek a můžete ji tak nosit i bez konturky. Výdrž je cca 3-4 hodiny bez opravy, samozřejmě záleží na tom, kolikrát rtěnku konfrontujete se něčím dobrým k zakousnutí a hrnkem kávy. Během dne ji budete muset několikrát poopravit, ale za to nebudete vůbec cítit, že ji na rtech máte. Ideální na den v kanceláři nebo něbo pokec s kámoškou. Pokud nejste fanoušky rtěněk tekutých, ale ani mo krémových, tohle je přesně pro Vás. Rtěnku zakoupíte na eshopu Dermacolu zde (klidně klikněte a začněte vybírat a nakupovat, článek nezmizí, eshop se otevře v novém okně).  
Standardní cena: 169,-
Moje nejoblíbenější odstíny: 5 a 11 (víc jsem jich bohužel nevyzkoušela)


Zdroj: Instagram firmy Dermacol

Maqnetique Lipstick - hydratační rtěnka

Nástupce legendární rtěnky Lip Seduction. Tohle je naprosto perfektní rtěnka, když rychle potřebujete oživit svůj vzhled a nebo nechcete u zrcadla trávit desítky minut. Nanesete, hodíte do kapsy/kabelky a vyrazíte. Nádherně pigmentovaná krémovka, krásně drží, nevysušuje, nerozpíjí se, skutečně hydratuje, propůjčí rtům šťavnatý vzhled. Obsahuje vitamín E a pečující oleje, které dodají rtům zdravý a plný vzhled. Já mám doma dva odstíny a miluju je a rozhodně si teď v té akci dokoupím další!. Mám je ráda přesně na ty chvíle, kdy chci rtěnku rychle, vyběhnout, nic neřešit. Drží cca 2-3 hodiny a pak potřebuje opravit. Pokud nanesete ve dvou vrstvách (vstva jedna, obtisknout rty do kapesníku a vrstva 2), vydrží klidně půlden. Oprava po jídle je ale nezbytná, tedy pokud jste pouze elegantně neschroupali pár koleček okurky (což u mě fakt nehrozí). Mimochodem, obal téhle rtěnky je skutečně překrásný! Rtěnku zakoupíte na eshopu Dermacolu zde (klidně klikněte a začněte vybírat a nakupovat, článek nezmizí, eshop se otevře v novém okně).  
Standardní cena: 149,-
Moje nejoblíbenější odstíny: mám aktuálně pouze odstín 03
Chci si ještě pořídit odstíny: 10, 14, 15



Zdroj: Instagram firmy Dermacol

Swatche Magnetique Lipstick.

Lip Seduction - hydratační rtěnka

Předchůdce Magnetique lipstick, jedná se o vesměs stejný produkt s jiným název a obalem. Tato rtěnka se dělala v mnoha odstínech, ale aktuálně se jen doprodává. Rtěnku zakoupíte na eshopu Dermacolu zde (klidně klikněte a začněte vybírat a nakupovat, článek nezmizí, eshop se otevře v novém okně).  
Standardní cena: 99,-
Moje nejoblíbenější odstíny: vyzkoušela jsem pouze odstín 04, který už není v nabídce


Lip seduction v těchto barvách už nesežete, mrkněte po Magnetique Lipstick. Zdroj: www.dermacol.cz


Iconic Lips 2v1 - Konturovací tužka a rtěnka v jednom

Iconic Lips je poslední přírustek v Dermacolácké rodině rtěnek. I přesto, že je to novinka, tak už ji mám fakt dobře otestovanou. Protože s Dermacolem spolupracuju, tak jsem měla možnost vyzkoušet úplně všechny odstíny chvilku po uvedení. A musím říct, že tohle je fakt pecka! A to neříkám proto, že jsem rtěnky dostala, ale protože si jejich nošení neskutečně užívám! A hlavně, když se ráno potřebuju vykopat rychle z baráku a pozornost od kruhů pod očima chci odpoutat právě výraznou rtěnkou, nastal většinou problém. Nemůžu najít konturku, která by ladila. A ráno hrabat ve své kosmetické sbírce v naději, že třeba s napůl slepenýma očima nahmátnu tu správnou, to je většinou pokus s hodně nejistým výsledkem. A teď mám po problému, protože na jednom konci mám konturku a na druhým samotnou neskutečně pigmentovanou barvu. Je to vlastně úplně geniální. Takových pokusů už tu ze strany mnoha značek bylo hodně, různé lipkity a podobně zaplavovaly v nedávné době kosmetické eshopy ve velkém. Ale nejednou se stalo, že ty odstíny neladily. Tady ladí! Je to skvělej produkt, promyšlený je to až do konce. Joo, a nepadají tomu víčka! Rtěnku zakoupíte na eshopu Dermacolu (klidně klikněte a začněte vybírat a nakupovat, článek nezmizí, eshop se otevře v novém okně).  
Standardní cena: 199,-
Moje nejoblíbenější odstíny: mám všechny a miluju je, včetně toho fialového (což je pro mě samotnou šok)






Metallic Lips - metalická tekutá rtěnka

Metalická tekutá rtěnka. Nemám s ní osobní zkušenost a doma ji nemám, protože jsem tomu trendu metalických rtů nějak nepodlehla. Rtěnku jsem pro Vás ale zašla zkusit alespoň do drogérie. A poznatky? Nezaschne úplně, ale barvy jsou to teda neuvěřitelný! Na večírku věřím, že s tím zazáříte. Já ale ve rtěnkách chodím běžně třeba na nákup a na tohle odvahu teda nemám. Tím, že rtěnka nezasychá, nebude asi ani výdrž nějak extrémní. Ale za tu cenu sem tam pro nějaký look nebo na focení, proč ne. Rtěnku zakoupíte na eshopu Dermacolu zde (klidně klikněte a začněte vybírat a nakupovat, článek nezmizí, eshop se otevře v novém okně).  
Standardní cena: 149,-
Moje nejoblíbenější odstíny: nemám ani jeden
Chci si pořídit: zkusila bych maximálně odstín 3 nebo 4, jsem konzerva :-)


Zdroj: Instagram firmy Dermacol

Swatche Metallic Lips

Holografické lesk na rty

Další produkt, který jsem si myslela, že fakt nepotřebuju, ale jsem moc ráda, že mám jeden odstín doma. Lesk je na rtech moc příjemný a lesklé částečky jsou jemné a na rtech nedřou. Co oceňuju je fakt, že lesk téměř nelepí! Efekt je skutečně nádherný, nijak přehnaný, lze používat i na běžné nošení.  Já jsem si vybrala odstín číslo 3, který je takový nejumírněnější. Pokud ale chcete pořádný odvaz, sáhněte po odstínu 5 nebo 6, protože ten vám bude závidět i ten nejbarevnější jednorožec! Lesk zakoupíte na eshopu Dermacolu zde (klidně klikněte a začněte vybírat a nakupovat, článek nezmizí, eshop se otevře v novém okně).  
Standardní cena: 149,-
Moje nejoblíbenější odstíny: 3


Zdroj: Instagram firmy Dermacol

Uf, tak a máme to všechno! Sama jsem překvapená, kolik rtěnek jsem od Dermacolu vyzkoušela. Pravá makeup závislačka se ve mně nezapře, zkusím co vidím. Doufám, že Vám tenhle průvodce usnadní výběr a nakupování. Nezapomeňte, že tyhle ceny platí jen pro členy klubu Dermacol. Pokud v něm nejste, stačí jít na web a zaregistrovat se. A pak už nakupujete se slevou. A to mnohokrát během celého roku. A nezapomeňte, že když zároveň ověříte své telefonní číslo, dostanete 100 Kč slevu na první nákup. Takže o to víc si těch rtěnek můžete nakoupit :). Tak, a já se jdu z toho dlouhého sepisování odreagovat! Jak? No jak asi, jasně, že nákupem nové rtěnky!



P.S. Ještě se Vám chci omluvit, že jsem nenafotila vlastní fotky a ve většině případů použila oficiální materiály. Než bych to ale všechno očistila, nafotila, dočkala se světla a upravila do koukatelné podoby, bylo by po akci a vy byste nic neušetřili. A tak věřím, že mi to pro tentokrát prominete :). 




10 komentářů:

  1. Já miluji ty dvoufázovky, chtěla bych vyzkoušet ty nové magnetické a ty matné, po těch už dlouho pokukuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 16h mám fakt sbírku, tak na 3 životy a chci další a další :D. Asi závislost nebo co :D

      Vymazat
  2. Pěkný článek a super nápad. Děkuji za tipy 😊.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se hezky četlo a něco sis z toho odnesla :)

      Vymazat
  3. Super článok. Dermacol rúže mám veľmi rada.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  4. Mám jeden odstín té rtěnky 16H od Dermacolu :-) je fajn, ale jeden odstín mi stačí :-) Já jsem věrná Macu :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, od Macu mám 2 rtěnky a šetřím si je, poklady :D

      Vymazat
  5. Moc děkuji za tip,určitě nějakou pořídím!:)

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.