NIVEA MicellAIR & Labello Crayon

Ahoj,

jak se máte? Já si naprosto nejvíc užívám tyhlety slunečné dny! Po těch mrazech a skoro nepřetržité tmě mě to sluníčko obrovsky nabíjí energií. Doufám, že už to takhle vydrží a další zima a sníh nás nečeká dřív, než v listopadu. A protože se probouzí i příroda a začíná hrát barvami, mám pro Vás dneska recenzi jedné pořád ještě novinky, se kterou přišla značka Labello. Jedná se o barvené balzámy na rty v tužce s názvem Labello Crayon. 




Tuhle novinku nemůžete v drogériích přehlédnout. Tužky jsou barevné, veselé a vyskakují na nás na každém rohu. Existují v 5 krásných barvách, tu svou si najdou milovníci nahých nude odstínů i fanynky červených nebo fialových rtěnek. Než jsem se rozhodla, který z odstínů bych ráda vyzkoušela, tak to společnost Beiersdorf, pod kterou Labello spadá, vyřešila za mě a poslala mi krásný balíček*, kde bylo všech 5 odstínů a mimo jiné taky poslední přírustek v rodině micelárních vod Nivea - MicellAir Skin Expert dvoufázová micelární voda, která zvládne i voděodolný makeup. A protože se každý odstín Labella tužky chová trošku jinak, rozebereme si je po jednom. 




Labello Crayon

Několik věcí mají všechny tužky společné. Všechny jsou mírně parfémované, ale jemně, příjemné vůně, žádný chemický zabiják. Hned na začátek Vám dám doporučení, abyste se při opakovaných aplikacích snažili udržovat hrot mírně zkosený, abyste měli jednu užší hranu. Protože balzámy jsou poměrně sytě pigmentované a když si vytvoříte ploché kulaté kopyto, nebude aplikace tak precizní. Nenechte se zmást tím, že se jedná o balzám. Rozhodně tímhle produktem nelze do nekonečna přetírat rty témeř poslepu. Při opravách a opakovaných aplikacích to bez zrcátka nebo kontroly v kameře foťáku mobilu prostě nepůjde. Výdrž je u všech odstínů cca 1,5-3 hodiny nebo do prvního jídla. Při aplikaci doporučuju nezajíždět příliš blízko k vnitřnímu okraji rtů. Je to sice "jen" barvený balzám, ale na zubech je vidět stejně, jako rudá rtěnka, tak na to při nanášení myslete. Hydratace se klasickému Labellu nevyrovná, ale během nošení Vám rty vysychat nebudou. Jen nečekejte žádnou extra výživu. Klasické modré Labello má v tomhle ohledu přece jen navrch. Tak to by bylo oběcně, a  jdeme na odstíny (fotka všech odstínů na rtech bude na konci článku). 





Odstín Rosy Nude

Moje nejoblíbenější varianta. Má krásnou broskvovou vůni a i přesto, že je to nude odstín, barvu rtů překryje. Odstín je skutečně krásný. Není ani do hněda, ani do oranžova, je to skutečně univerzální narůžovělá nenápadná barva à la "moje rty, ale hezčí". Nerozpíjí se přes kontury rtů, nezalézá do vrásek. Je nejsnadnější ji opravit, tenhle odstín Vám sem tam nějakou tu nepřesnost dokáže odpustit. 


Odstín Coral

Hodně zajímavá barva, taková lososovo-růžovo oranžová. Barva je opět až nečekaně sytá, na rtech příjemná, přirozenou konturu rtů respektuje a nezalézá nikam mimo. Já ale obecně nejsem fanouškem  rtěnek, kde nějakým způsobem figuruje oranžová. Tahle barva zvýrazňuje žlutý nádech zubů, takže pokud se rádi zubíte na celé kolo, ale nejste majiteli holywoodského vyběleného úsměvu, tak s touhle barvou opatrně. 




Odstín Hot Pink

Název v tomhle případě může být trošku matoucí. Hot pink znamená, že v něm budete fakt za kočku, za kterou se otočí nejeden chlap nebo závistivá kolegyně, ale jinak se jedná o studenější odstín růžové. Někdy tyto odstíny působí lacině a vulgárně, tohle ale rozhodně není ten případ. Opět lze nosit bez konturky, barva je na rtěch rovnoměrná, neflekatí a vypadá prostě skvěle. 




Odstín Poppy Red

Nejedná se o žádnou rudou vyzývavou barvu, což se tak na první pohled v obalu může zdát. Název nelže, barva skutečně připomíná pole rozkvetlých vlčích máků. Je skutečně nádherná, ale má lehce teplý oranžový nádech, a proto i zde platí to samé, co u odstínu Coral, i když v menší míře. Sice nám časopisy rády tvrdí, že červené rtěnky umí opticky vybělit zuby, ale už málokdy upřesní, že to umí pouze ty červené, které mají studený podtón, tzn. alespoň minimální nádech do modra. Pokud je naopak nádech jen mírně do oranžova, efekt bude přesně opačný. Mějte to při volbě odstínu na paměti. 





Odstín Black Cherry

Čekala jsem, že tenhle odstín se mi nebude líbit. Sama bych si ho rozhodně nevybrala. Ale když jsem ho na rtech zkusila, byla jsem překvapená, že se mi na mně vlastně docela líbí. A o to víc jsem pak byla zklamaná z toho, jak se na rtech chová. Fialové rtěnky jsou nevypočitatelné (a proto mám doma jen jednu). A fialový balzám zrovna tak. Na rtech flekatí, není schopen vytvořit jednolitou vrstvu. Když to chcete poopravit, tak dalším tahem tu barvu posunete jinam a zase to nebude perfektní. Prostě se to nechytá. Ach jo. A chvíli po aplikaci přišla další rána. Tenhle jediný odstín se rozpíjí a nerespektuje konturu rtů, takže je potřeba mu pomoct ideálně bezbarvou konturkou (bezbarvou proto, že konturky mívají poměrně velkou výdrž, ale barva balzámu ze rtů mizí rychle, tak abyste nezůstali jen s výraznou barevnou čárou kolem pusy). Ještě to zkusím nějak vychytat, ale zatím se nedaří. Schválně mi dejte do komentářů vědět, jestli jste tenhle odstín zkoušeli a jak se choval na Vašich rtech.






MicellAIR dvoufázová micelární voda

Již dříve jsem z řady MicellAir vyzkoušela dvoufázový odličovač na oční okolí s výtažkem z černého čaje a byla jsem z něj nadšená. A tak jsem tohle obří balení dvoufázové micelárky uvítala s nadšením. A musím říct, že tahle micelárka je fakt perfektní. Skvěle odličuje i voděodolný makeup, poradí si i s voděodolnými řasenkami a krémovými mastnými produkty. I přesto, že je dvoufázová a obsahuje olejovou složku, tak vůbec, ale vůbec nemastí. Což je úžasný! Protože i když Vám omylem vnikne do očí, tak nezpůsobí to zamlžené vidění a ani po kompletním odlíčení není obličej vůbec mastný. Jen čistý a hebký. Tohle mě hodně baví. Pokud byste micelárku chtěli detailně prozkoumat po všech stránkách, určitě mrkněte na webovky NIVEA.




Moc děkuju firmě Beiersdort za zaslání novinek ze sortimentu značek Nivea a Labello a možnost je důsledně otestovat. Doufám, že Vám recenze pomůže s výběrem. A pokud už jste něco z těhlech produktů zkoušeli, určitě mi dejte do komentářů vědět, jak jste byli spokojení. A nebo mi napište, zda Vás něco zaujalo a rádi byste to vyzkoušeli.

*Zaslání produktů v rámci spolupráce žádným způsobem nemá vliv na hodnocení produktů a celá recenze vychází z mých vlastních zkušeností s používáním produktů. 



20 komentářů:

  1. Tieto produkty mám doma tiež a som s nimi veľmi spokojná :-) Micelárka je super a balzamy používam dosť často :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  2. Labello Crayons look so cute! :-)

    And I like the colors. Especially "Rosy Nude" and "Black Cherry".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you, I really enjoyed testing these balm lipsticks :)

      Vymazat
  3. Právě soutěžím o tato labela nad instagramu (nick @eliskasobotova), tak opravdu doufám, že budu mít štěstí, jelikož vypadají podle článku i fotek suprácky ��

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za skvělý tip.Rosy Nude mě moc zaujala.

    OdpovědětVymazat
  5. Tie Labello "pastelky" na pery majú veľmi pekné a jemné odtiene. Podľa mňa na jar ako stvorené ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  6. Mě ani jedna z těchto dvou novinek nezaujala.. A to kvůli tomu boomu, co se kolem nich vytvořil :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I takový efekt může někdy nastat. Tak třeba se k nim dostaneš, až boom utichne :-D

      Vymazat
  7. Mě zaujaly obě novinky, olejový odličováky mám ráda, je to s nimi fofrovka a ty balzámky mě taky lákají, i když já radši rtěnky, na lítačku s dětma, když nejsou rty v top stavu tohle stačí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víme, že ty jsi naše královna výrazných rtěnek :)

      Vymazat
  8. Já jsem doma měla červený Labello a tu micelárku si musím pořídit taky a vyzkoušet...

    OdpovědětVymazat
  9. Se vším mám zkušenost a jsem ze všech produktů moc nadšená :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Produkty sú skvelé, všetko mi vyhovuje, tie Labellinká som nosila počas celej zimy. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni já jsem se k nim dostala skoro po zimě, ale do kabelky naprostá ideálka!

      Vymazat
  11. Tento odličovač je perfektný, odličuje fakt všetko aj linky. Mám ho už v druhom balení.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.