Elséve Dream Long - Představení nové řady + něco pro vás!

Ahojte,

jak jste mohli vidět na Instagramu, ve čtvrtek odpoledne jsem byla na super akci (oficiální tiskovce) k představení nové řady vlasové péče Elséve DREAM LONG. Akce se konala v industriálním prostoru pražské Pragovky a musím říct, že si s tím teda organizátoři fakt vyhráli. Celá akce se nesla v duchu diskotéky 90. let, zazněly pecky tehdy frčících boybandů - lamačů dívčích srdcí, mohly jsme ni nechat uplést copánky s barevnými proužky, zajezdit si na kolečkových bruslích, co mají kolečka ne za sebou, ale vedle sebe. A nechyběly cupcakes (strašně dobrý) a typicky holčičí drinky - Aperol Spritz a růžový Gin s tonikem. Celý prostor byl proměněný v takový dívčí ráj a všechno hrálo oranžovo-růžovými barvami. Což jsou barvy reprezentující právě novou řadu, o které Vám hned řeknu víc. 





Elséve Dream Long

Řada Dream Long je určená pro všechny majitelky dlouhých vlasů (a nebo pro ty, co si dlouho hřívu chtějí vypěstovat). Skládá se z šamponu, kondicionéru, masky a uhlazujícího bezoplachového krému. Celá řada má hlavně vyživovat a regenerovat. Produkty obsahují ricinový olej, který funguje jako růstový stimulant a zároveň intenzivní výživa pro vlas. Tahle řada by měla dokázat zacelit roztřepené konečky a oddálit tak nezbytné stříhání. Zachrání poslední 3 centimetry vlasů, a to už může být u kadeřníka při dalším "údržbovém" zastřihávání sakra znát. Já jsem svoji dlouhou hřívu loni v létě shodila, víc jak 30 cm vlasů šlo "do koše". Ale už se mi po ní stýská a štve mě, jak pomalu to roste. I proto, že ty konečky se prostě třepí, chce je to zastřihávat a díky tomu to dorůstání taky není úplně rychlé. Tak doufám, že mi tahle řada pomůže. Určitě Vám o tom časem sepíšu klasickou recenzi. 




Pár tipů pro krásné vlasy

Na akci jsem dostali i pár užitečných tipů, jak si k vypěstování husté, dlouhé a lesklé hřívy dopomoct. Nebo pokud už ji máme, tak jak ji udržet v kondici. Některé z nich možná znáte, některé pro Vás třeba budou novinkou. 
1) Studená voda - pokud máte vlasy bez lesku a bez života, opláchujte je na konci mytí chvíli pod studenou vodou. Lesk jako blesk na sebe nenechá dlouho čekat. Horká voda totiž vlasy vysušuje. Vyzkoušeno, tohle fakt funguje!
2) Vem to od konce - pokud se Vám vlasy rychle mastí a plihnou, zkuste použít první kondicionér a až potom šampon. Tohle jsem nezkoušela, ale ve jménu vědy to asi prubnu. 
3) Chraňte vlasy před teplem - použitím ochranných krémů před fénováním, žehlením nebo kulmováním vlasy ochráníte před nadměrným vysoušením a budou tak vypadat lépe. 
4) Na sucho - nesnažte se rozčesat mokré vlasy. Ty mají totiž tendenci se více natahovat, tím pádem je snadněji zlomíte a budou se více třepit. Mokré vlasy stačí pročesat lehce prsty a hřeben použít až po uschnutí.
5) Není gumička jako gumička - možná jste si všimli, že když použijete klasickou textilní gumičku, vlasy jsou potom v místě, kdy byla ohnuté. A dobře jim to nedělá, to mi věřte. Proto se snažte volit gumičky spirálové, které vlasy tolik nestáhnou a nelámou. 
6) Saténová princezna - tenhle tip jsem neznala a nezkusila. Říká se ale, že satén je nejvhodnější typ látky na povlečení polštářů. Díky své textuře totiž snižuje tření mezi vlasy a látkou a vlasy se tolik nelámou. No, asi si budu muset pořídit nějaké saténové povlečení. 




20% sleva na nákup

Já jsem si užila nádherné odpoledne, odnesla si spoustu dárků a hlavně komplet novou řadu k otestování. Abyste ji spolu se mnou mohli otestovat i Vy, mám pro Vás slevové kódy, po jejichž zadání ihned získáte slevu 20% na všechny řady vlasové péče L'Oréal v eshopu Notino. A několik vzorečků jako dárek k tomu. Tak neváhejte, sleva platí jen do 17.4.2019! Přidávám rovnou odkazy na slovenské i české Notino. Slevové kódy najdete níže. 

Bezoplachový krém - koupit na Notino.cz / koupit na Notino.sk

Slevový kód pro Notino.cz: NotinoxElseve2019CZ
Slevový kód pro Notino.sk: NotinoxElseve2019SK




Závěrem bych chtěla moc poděkovat L'Oréal Paris Česká Republika za pozvání a úžasným holkám - blogerkám Káje OK-Makeup, Táně BeautybyTana.cz  a Stáně Na vlastní kůži za milou společnost! 




Zaujala Vás tahle řada? Dejte mi vědět do komentářů :)!








10 komentářů:

  1. Ja som mala od Elseve ten na lesk vlasov ale tak mi vlasy zmastneli že až. Dúfam že tieto novinky budú lepšie. Inak to musela byť super akcia

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  2. To musela být skvělá akce. Jízdu na těch bruslích bych si chtěla vyzkoušet. Zaujaly mě i tipy pro krásné vlasy. Ty mé se docela rychle mastí, tak zkusím, jako první vyzkoušet kondicionér a potom šampon. Jsem zvědavá, zda to bude lepší. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Musela to být super akce - a mňam ty cupcakes..:D Produkty vypadají fajn:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to na skvělou akci! :-) Zaujal mě ten šampon :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Rozhodně mě tato řada na vlasy láká, těším se na její recenzi a děkuji za tipy pro krásné dlouhé vlasy. Zase jsem o něco chytřejší 😊.

    OdpovědětVymazat
  6. Nějaký elséve jsem kdysi měla, přišel mi jako takový průměr, ale maska může být super :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezká akce :) o novince jsem už slyšela, ale tahle značka jde mimo mě :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle řada mě zaujala moc, protože jsem si vlasy nedávno nechala ostříhat na mikádo z vlasů, které sahaly pod zadek a styling těch krátkých vlasů není ani trošku jednoduchý. Určitě vyzkouším a doufám, že nebudu zklamaná :)

    Paulina, the moon child

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.