Dermacol - Love My Face: skincare nejen pro náctileté

Ahojte,
dneska pro Vás mám nachystaný článek o svěžích, lehkých a po létu přímo volajících produktech. Jak už je z názvu dost jasné, dneska nebudeme objevovat žádný zahraniční trhák, ale zůstaneme hezky doma, v naší krásné české kotlině (alespoň pro dnešek, protože jinak je mi jasné, že se už všichni těšíme, až skočíme na letadlo směr moře). Kdo zná značku Dermacol lépe jak svoje boty, tak ten už ví, o čem přesně bude řeč. Pokud si ale pod názvem řady Love My Face nic konkrétního nepředstavíte, jste tu naprosto správně a vězte, že za pár minut už tomu bude úplně jinak. 




Řada Love My Face obsahuje 3 varianty krémů, nebo spíš sorbetů, které jsou primárně určeny pro hodně mladou pleť, která nepotřebuje až takovou dávku výživy, jako pleť o něco starší. Krémy maji nádherné vůně a úžasné roztomilé obaly, které přesně odpovídají věku, pro který byly vytvořeny. Obaly jsou poseté růžovými srdíčky, což je přesně něco, co se holkám kolem 15 let většinou bude líbit. V tomhle věku většina z nás prožila první lásku, následně první náznaky zlomeného srdce, když naše láska ze druhé lavice mířila na učňák a nám rodiče vybrali gympl. S novou školou přišly nové objevy a myslím, že dodnes platí, že nástup na střední je takovým tím zlomovým bodem, kdy většina slečen začně víc řešit, jak se o sebe starat, jak pečovat o pleť a přicházejí i první pokusy (a omyly, za které bychom se o pár let později jako rozumné a soudné ženy nejradši propadly hanbou) s makeupem. Pro většinu z nás byly tyhle pubertální roky taky tvrdou srážkou s realitou jménem akné. Najednou z naší krásné tvářičky byla zašedlá hrůza plná rudých pupínků, se suchými tvářemi a nosem mastným tak, že připomínal stáčírnu olivového oleje. I když se může zdát, že se pleť zmaštěná jak pánev zvládne o sebe postarat sama, můžeme jí vhodnými přípravky pomoct, ulevit a mírně zlepšit její vzhledem. Dnešní mladé dámy mají obrovkou výhodu, že na ně kosmetický průmysl nezapomíná a vytváří i přípravky určené právě specifickým potřebám hodně mladé pleti. Před 15 lety, když jsem si tímhle obdobím procházela já, tak tahle kategorie v drogeriích vážně neexistovala. Ale protože dneska už existuje, pojďme se podívat na všechny 3 krasavce z téhle řady, které jsem na své pleti vyzkoušela i přesto, že pubertu už mám skutečně dááávno za sebou…


Love My Face zklidňující péče

Světle růžová varianta s nádhernou vůní hrušky a melounu. Meloun z toho skoro necítím, ale hrušku jo. Tahle varianta obsahuje výtažky z vilínu a mořských řas a měla by pleť vyhladit, vyživit a sjednotit. Krém má strašně lehoučkou, skoro gelovou texturu a je na pleti šíleně příjemný. Já mám pleť suchou a výživy potřebuju trochu víc, ale po nanesení byla pleť neskutečně hebká a měla jednotný tón. Já jsem na krém v 90% případů nanášela makeup a jako podklad funguje výborně. I když jsem ho kolikrát překryla ještě bází, tak jsem měla pocit, že pleť může dýchat- Na zimu by mi tenhle krém nestačil, ale jako lehký nelepivý kámoš v horkých dnech je i pro nás, co už máme sladkých -náct za sebou, úplně v pohodě. 




Love My Face hydratační péče

Světle modrá varianta má krásnou jemnou vůni meruňky s vanilkovým nádechem. Textura je opět lehoučká, naprosto ideální na parné dny nebo na pleť, která není extrémně suchá. Tenhle krém obsahuje bio arganový olej a výtažek z okurky, takže přísun hydratace zajištěn. Tahle varianta se mi zamlouvá asi nejvíc. Používám  ji občas i jako masku, a to zpravidla jako druhý krok po jílových maskách. Nanesu v silnější vrstvě, nechám cca 10 minut působit a pak cca minutu maíruju po obličeji. Co se nestihne vsáknout, otřu do papírového ubrousku. 




Love My Face rozjasňující péče

Představte si srpnovou procházku lesem, při které narazíte na mýtinku vypadající jako ovocný bar. Maliny, ostružiny, borůvky, zralé a sladké. Tak přesně taková je vůně posledního krasavce z téhle řady, který se ukrývá v sytě růžovém obalu. Na mě je tahle vůně až moc sladká, ale na funkčnost krému nemá žádný vliv. Tahle varianta v sobě skrývá 2 skvělé oleje pro péči o pokožku každého věku. Arganový olej neboli tekuté zlato netřeba představovat a taky olej hroznový, což je jeden z nejlepších olejů na ošetření aknózní pleti, protože má přirozené antimikrobiální a protizánětlivé účinky, tím urychluje hojení a regeneraci pokožky, obsahuje spoustu antioxidantů, které napomáhají ztrátě elasticity pokožky a tím mírní vznik jizev po zhojených pupíncích. A v neposlední řadě je hroznový olej přirozeně adstringentní, tzn stahuje a zpevňuje pleť a tím redukuje např. i viditelnost pórů. Pleť pak vypadá zdravější. Tohle všechno jsou účinky, které lze pozorovat při dlouhodobějším používání, žádný krém s pletí neudělá zázrak přes noc. 




Všechny krémy z edice Love My face se velmi rychle vstřebávají, nelepí a i přesto, že jsou parfemované, tak mojí pleť nedráždily. Balení obsahuje 50ml a doporučená cena je 149,-. Jako startovací péče pro mladé parádnice mi to přijde vážně skvělý (mimochodem, blíží se konec školního roku a myslím, že takovýhle dárek za vysvědčení potěší nejednu mladou parádnici). A nedivím se, že si krém na horké dny oblíbilo i tolik žen, které na školní léta mohou už jen matně vzpomínat. S krémem je snadná manipulace, hravé obaly nedělají z používání nudnou nutnost a jako první skincare mi přijdou vážně super. A naučit se už v pubertě, že pravidelná péče o pleť by měla být samozřejmostí stejně jako to, že si čistíme zuby, mi přijde důležité. Protože co se v mládí naučíš, znáte to…a u skincare to platí dvojnásob!

Všechny krémy-sorbety z řady Love My Face zakoupíte zde: 

Pokud jste tak dosud neučinili, určitě se na webu Dermacolu zaregistrujte do Klubu krásy. Získáte tak přístup k exkluzivním slevám a akcím pouze pro členy, navíc se můžete těšit na speciální klubové ceny a hlavně "šťastnou třináctku". Pokud navíc v uživatelském účtu provedete ověření tel. čísla, získáte 100 Kč slevu na svůj první nákup. A to už se sakra vyplatí...




*Barterová spolupráce s Dermacol Česká Republika. Poskytnutí produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází pouze a jen z mých osobních zkušeností.

7 komentářů:

  1. Na ty krémy koukám už delší dobu... 😊 A tohle mě utvrdilo, že je určitě vyzkouším ❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Musí být úplně skvělé ráda bych zkusila někdy 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Musí být úplně úžasné ráda bych někdy vyzkoušela 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Já už jsem na ně koukala, právě proto, že mezi ostatními produkty upoutají pozornost. Akorát jsem teda byla lehce skeptická :) Moc se mi ale líbí ten poslední, tak na něj půjdu do drogérky kouknout <3

    Paulina, the moon child

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem na ně nikde nenarazila, ale zamlouvá se mi ta hydratační péče, ta se v létě neztratí. :)

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají moc hezky a určitě zaujmou i svými obaly. Mně se líbí ta zklidňující péče.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Krémy majú krásne obaly, no nijako ma nezaujali. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.