TOP 7 - Dermacol

Ahojte,


vzhledem k tomu, že se nám několikrát do roka u většiny kosmetických značek a obchodů objeví obrovské výprodeje, kdy lze kosmetiku pořídit za skutečně zlomkové ceny, napadl mě nový formát článku, který jsem na blogu doteď neměla. Značek je hodně, produktů ještě víc. Některé mám ráda, jiné míň, ale u mnoha značek jsem produktů otestovala vážně desítky. Někdy mi z 30 produktů sedne stěží jeden, někdy je z 10 produktů 9 fakt dobrých. Proto jsem rozhodla, že zkusím čas od času u značky, od které jsem toho zkusila nebo si oblíbila fakt hodně, udělat článek o mojí TOP 7. To znamená 7 produktů, které mám já osobně od značky nejradši, dám za ně ruku do ohně, s klidným srdcem je doporučím a ráda se k nim i sama vracím. A protože výprodeje aktuálně běží ve velkém i u Dermacolu, začneme právě s kosmetikou z naší české kotliny.


Protože mě znáte a víte, že i stručný článek dokážu natáhnout na několikastránkový elaborát, tak se na to můžeme vrhnout. Snad Vám to kafe, které si ke čtení připravíte, nevystydne dřív, než to dočtete. I když teď v létě si určitě většina z Vás dává radši ledovou kávu. A u té to vychladnutí naštěstí až tolik nehrozí :). Do výběru zahrnu moje top produkty, nebudu rozlišovat, jestli je to v rámci značky dekorativka, péče nebo doplňky. Prostě to vezmu hezky sakum prdum podle toho, co mám ráda. Číslo nerozhoduje o tom, který je nejvíc a který nejmíň oblíbený produkt. Všechny zmíněné produkty jsou pro mě osobně srdcovky. Tak jdeme na první blogovou TOP 7!



1) Aroma Ritual Sprchové gely

Já si myslím, že v naší zemi existuje už jen hodně malá hrska lidí, která nikdy nezkusila žádný sprcháč z řady Aroma Ritual. Já jsem jich zkusila taky pěknou hromadu. I přesto, že k balení jako takovému mám drobné výtky, protože ho při používání prostě zničíte a poslední kapky už se ven dolují hodně těžce, tak se u mě tyhle sprcháče objevují znova a znova a podle ročních období se mění  jen vůně. Vlastně se za poslední roky asi nestalo, že bych v koupelně neměla aspoň jeden načatý kousek. Moje nejoblíbenější vůně jsou rozhodně Rozpustilý citron, Vodní meloun, Černá třešeň a můj absolutní favorit, kterého spotřebuju minimálně 3 balení ročně, tak to je Růžový grep! Hořkosladká vůně, svěží, jak čerstvě rozkrojený grep, prostě dokonalá po všech stránkách! A na zimu potom klasika Jablko a skořice.


Zdroj: www.dermacol.cz


2) Karité regenerační tělový krém

Jako já jsem nemazač, to víte! Snažím se, ale málokdy se mi podaří se něčím mazat pravidelně. Ani s tímhle krémem se tak nestalo, prostě si ten návyk sprcha + namazat nevytvořím asi nikdy. Když už ale po něčem na namazání těla sáhnu, je to poslední měsíce právě tenhle krém. Už mám načatý druhý, ještě že mě Dermacol tak hezky zásobil. Vyhovuje mi, že skutečně dobře hydratuje, krásně voní, a i když dá trochu víc práce ho rozmazat, musím jedno místo přejet rukou třeba 4-5x. Když krém nanesete, udělá takovou tu bílou stopu. A ta po pár přetření rukou zmizí a to znamená, že je rozmazáno, poznáte to snadno. Konzistence je spíš takové krémové želé, není to klasický krém. Jak ho rozmažete, je ihned vsáknutý a fakt o něm nevíte. Nic nikde nelepí, krásně voním a ráno se probudím jak sametová princezna. Navíc je fajn i na čertvě oholenou pokožku, protože nijak nedráždí. 


Zdroj: www.dermacol.com


3) 16H Dvoufázová rtěnka

O téhle rtěnce jsem se rozepsala ve Valentýnském rtěnkovém speciálu, který najdete tady, proto se jí teď nebudu věnovat nijak podrobně. Ale rozhodně v mém výběru TOP7 od Dermacolu nemůže chybět. Mám velkou spoustu odstínů, a tyhle rtěnky mě provází už pěknou řádku let. Textura, výdrž, pocit na rtech i způsob aplikace mi naprosto vyhovuje. A navíc, když se zadaří, seženete je na webu Dermacol.cz často i za 150 korun. Třeba v akci s názvem "Šťasná 13", která teď běží na eshopu i v prodejnách (od 12. do 15.7.2019 včetně, slevy platí pro členy Klubu Dermacol)


4) Invisible fixační pudr

Jestli jsem se doteď fakt rozepisovala, tady budu stručná. Tohle je nejlepší sypký transparentní pudr, který lze u nás koupit. Je ho za cenu kolem 2 stovek 13,5 gramu, přiložená labutěnka je víc než použitelná, fixuje skvěle, zvládnete s ním hravě i baking. Dělá krásný finiš na pleti, nezmění barvu makeupu, není na pleti vidět a přece je to ten poslední nepostradatelný krok k dokonalému makeupu. Ten skutečně transparentní je na krabičce označen jako Translucent, na eshopu Dermacol jako varianta "white". Barevnou variantu jsem nikdy nezkusila, protože tahle bezbarvá je dokonalá jsem jí věrná minimálně 5 let. Měla jsem nespočet balení, a další spotřebovaný kus na sebe nedá dlouho čekat. 


Zdroj: www.dermacol.cz


5) Metallic chic tekuté oční linky

Neskutečná bomba! A jediné, co mě mrzí, že se tyhle linky nedělají v dalších odstínech. Ale třeba se jednou dočkáme! Zatím je v nabíce zlatá, stříbrná a bronzová, mám je všechny a bože, to je něco neuvěřitelnýho. Aplikace je hračka, barva je sytá, neskutečně pigmentovaná. Aplikátor je štětečkový, ale velmi precizní a vhodný i pro věčné linkové začátečníky nebo linkové nešiky, jako jsem já. A ta výdrž? Venku sněží? Zmokli jste? Je asi tak 150°C a vy se koupete ve vlastním potu? Vás tohle možná rozhodí, ale s touhle linkou to ani nehne! 




6) Iconic Lips rtěnka a konturka 2v1

Relativní novinka v sortimentu, která si už ale získala tisíce fanynek. A já se řadím mezi ně. Skvělá pigmentace, konturka v barvě rtěnky součástí tejné tužky, takže žádné nekonečné hledání, zda to k sobě ladí. Více si o Iconic Lips můžete přečíst ve Valentýnském speciálu zde


Zdroj: Instagram Dermacol


7) Caviar Long Stay Make-up a Korektor

Jestli mám od Dermacolu nějaký oblíbený makeup, je to bezesporu tenhle. Má střední až vyšší krytí, dá se bez problémů vrstvit, dobře drží, nezalézá do vrásek ani do pórů, nezvýrazňuje to, co nemá a prostě drží tam, kde držet má. Já ho vždycky používám s nějakou ozkoušenou bází a fixačním pudrem. Výhodou je i korektor v odstínu, který 100% ladí s makeupem. Je ukrytý ve víčku a na zakrytí drobných nedokonalostí na tváři, pupínků nebo začervenání je super. Vzhledem k jeho hutnější konzistenci ale korektor nedávám pod oči. Nevypadá to hezky a při snaze ho zapracovat si oční okolí akorát "vytaháte". Finiš by bez pudrování byl takový polomatný, pleť vypadá zdravě a hydratověně. Já ale pudruji a pak je to krásný sametově hladký finiš, který drží bez opravy 8 hodin jako nic. Pokud potom nosík přepudrujete, další 3-4 hoďky výdrže přibudou. Někomu by mohlo vadit, že tenhle makeup nemá pumpičku, ale jen takovou špachtličku na nabírání. Mně to ale nevadí, spíš naopak. Já mám radši makeupy bez pumpičky, a to proto, že je můžu dobrat do poslední kapky. Což, řekněme si na rovinu, u většiny makeupů s pumpičkou nejde (pokud se nejedná o pumpičku s podtlakem, ale těch je v našich končinách fakt málo) a navíc nejde pumpička na většině ani odštroubovat (kdo tohle vymýšlí, fakt?!?)


Zdroj: www.dermacol.cz


Tak jo, zvládli jsme to, tohle je moje první TOP 7! Musím přiznat, že to byl docela těžký výběr, a že u Dermacolu bych klidně naplnila celou desítku. Možná i patnáctku. Zaujaly Vás některé produkty? Objevili jste nějakou novinku, kterou byste chtěli zkusit? Nebo Vám dochází zásoby Vašeho oblíbeného produktu? Určitě se stavte v prodejně nebo mrkněte na web Dermacol.cz, kde aktuálně až do 21.7.2019 můžete využít slevy na desítky produktů. A u některých je sleva až ve výši 70%, a to už se sakra vyplatí :)!


Budu moc ráda, když mi do komentářů dáte vědět, co je Vás oblíbený produkt od Dermacolu a taky to, jak se Vám tenhle nápad na nový formát článku líbí? A v neposlední řadě mě zajímá: Od Jaké značky byste moji TOP 7 chtěli příště? 


Mějte všichni krásné léto! 





https://www.dermacol.cz/akce/katalog/stastna-13-07-19

10 komentářů:

  1. Make-up a Iconic také miluji a sprcháče jsou taková klasika :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Patřím mezi těch málo lidí, co sprcháče od Dermacolu ještě nezkusili :D
    Jinka jejich dvoufázové rtěnky taky miluju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Dermacolu je můj favorit asi podkladová báze pod makeup, ta je vážně super. Pak od nich mám ještě ráda linky ve fixu, jiné nepoužívám. Aroma rituals vážně nádherně voní, ale kvůli tomu obalu je nekupuju moc často. A karité bych od nich ráda zkusila.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty sprchové gely od Dermacolu jsou skvělé :)
    To stejné transparentní fixační pudr.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Sprchový gel je pecka a tento formát článku taky 😉.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdo by neznal a nemiloval Aroma Ritual sprchové gely od Dermacolu? <3 Většinu z těch produktů jsem znala, sama používám například ty rtěnky. :)
    Nápad na tenhle typ článků se mi moc líbí. :) Příště bych ocenila buď Essence nebo Maybelline.

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  7. Já miluji ty jejich 16 h rtěnky, jsou perfektní a pak sypký pudr, řasenka devilash, matte mania , iconic lips, gel na obočí...

    OdpovědětVymazat
  8. Za mňa ich make-up 24h control, ten používam pár rokov nonstop.

    OdpovědětVymazat
  9. Súhlasim so sprchovými gélmi - ja mam najradšej čokoládu a pomaranč, potom aj krém je užasný a 16h ruž je topka. Puder som tiež skušala bol fajn.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.