Maybeline Super Stay Ink Crayon - Recenze a swatche pastelek pro velké holky 🙋🏻‍♀️

Ahojte,

vždycky mě zajímalo, kolik mám mezi čtenářkami milovnic rtěnek 💄. Dneska tu mám pro Vás totiž článek, který se bude věnovat rtěnkám! Celý! Začátkem léta mi domů dorazil od českého zastoupení Maybelline New York nádherný PR balíček s nezbytnostmi na léto, mezi kterými byla i naprosto dokonalá sada "pastelek" na rty. A je to přesně jeden z těch PR kousků, který je nádherný a nechám si ho doma na památku, i když už budou rtěnky dávno vypotřebované.




Rtěnky Super Stay Ink Crayon jsou nositelnější verzí tekutých matných rtěnek Super Stay Matte Ink. Nositelnější v tom smyslu, že jsou krémovější, tudíž rty nevysušují, nestahují a vlastně o nich na rtech nevíte. Pokud chcete se rtěnkou dělat parádu od rána do pozdního večera, budete se přes den muset párkrát mrknout do zrcadla a barvu poopravit, jde to ale velmi snadno. Výdrž je cca 3-4 hodiny bez úprav, zvládne i pití nebo lehčí sváču, ale hrnek s kafem v kanclu si chtě nechtě označkujete. Rtěnka se aplikuje skvěle, po rtech hezky klouže a barva dobře drží. Hrot tužky můžete udržovat tak ostrý, jak Vám to vyhovuje. Druhý konec tužky totiž obsahuje vyjímatelné ořezávátko. Já jsem vyzkoušela na rtech všech 8 odstínů, pojďme si je projít jeden po druhém. 



15 Lead The Way

Velmi světlá studená růžová, obávala jsem se, že to bude taková ta barva á la mrtvolné rty, ale je pěkná a elegantní, hodí se ke každému typu líčení, nebude se s ničím tlouct. Pokud máte rádi přirozené jemné barvy, tohle je odstín přesně pro Vás. Zakoupíte v drogeriích nebo třeba na Notino.cz nebo Notino.sk.




25 Stay Exceptional

Další velmi jemná a přirozená barva, neutrální růžová. Ideální barva pro celodenní pobíhání a zařizování. Ze rtů mizí rovnoměrně a nemusíte se bát, že by zůstala jen růžová konktura a rty bez barvy. Zakoupíte v drogeriích nebo třeba na Notino.cz nebo Notino.sk.




30 Seek Adventure

Trošku výraznější růžová, na někom může působit až neonově. Trošku hůř kryje, pro plnou barvu jsou potřeba 2 vrstvy. Pro mě z odstínů do růžova nejslabší kousek. Zakoupíte v drogeriích nebo třeba na Notino.cz nebo Notino.sk.




35 Treat Yourself

Nude a nenápadné barvy jsou občas fajn, ale když můžu, vytáhnu spíš rtěnku výraznou. Tahle barva je hodně sytá fuchsiovo-růžová. Pro mě láska od první chvíle a rozhodně jeden z odstínů, do kterých jsem se absolutně zamilovala. Zakoupíte v drogeriích nebo třeba na Notino.cz nebo Notino.sk.




40 Laugh Louder

První ze dvou červených, má lehoučký nádech do oranžova a překvapilo mě, že není až tak pigmetovaná, tady to chce taky 2 vrstvy. Pokud nejste majiteli perfektně bílých perliček, tahle barva nebude Vašemu úsměvu příliš lichotit. Zakoupíte v drogeriích nebo třeba na Notino.cz nebo Notino.sk.




45 Hustle In Heels

Druhý červený odstín je o poznání studenější a pro mě mnohem lepší a hezčí, než čtyřicítka. To je ale otázka osobních preferencí. Pro někoho je to moc, pro mě je to ideálka na každodenní líčení. Hezky doplní a zvýrazní neutrální líčení očí. Zakoupíte v drogeriích nebo třeba na Notino.cz nebo Notino.sk.




55 Make It Happen

Podle krabičky jsem čekala, že tohle bude úplně fialová fialová. Na fotce působí jako tmavá růžová, při troše pátrání tam stopu fialové lze objevit. Hezká barva na podzim a zimu, kdy vyměním jasné růžové za trochu méně křiklavé. Zakoupíte v drogeriích nebo třeba na Notino.cz nebo Notino.sk.




65 Settle For More

Tohle je přesná podzimní barva, která se hodí na procházky spadaným listím i k podzimním outfitům a líčení. Tmavá fialovo-červená, burgundy barva. Při aplikaci to chce být precizní a s vykreslením si pohrát, barva má trošku tendenci flekatět. Zakoupíte v drogeriích nebo třeba na Notino.cz nebo Notino.sk.




Když shrnu svoje dojmy, rtěnky se fakt povedly. Jsou příjemné, relativně slušně drží, na rtech dělají hezký efekt, nevysušují a jsou v barvách, ve kterých si tu svou dokáže najít skutečně každý. Tohle testování jsem si báječně užila a doufám, že do budoucna se mi poštěstí dekorativku testovat víc a víc, aktuálně pro Vás dokončuju ještě jeden článek s dekorativkou právě od Maybelline, ale tyhle pastelky mě hodně nadchly a proto jsem se rozhodla jim věnovat samostatný článek.


Doufám, že se Vám článek líbil a že Vám třeba ty ukázky na rtech pomůžou se rozhodnout, která barva bude právě ta Vaše vyvolená. Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jak se Vám článek líbí a nebo třeba taky to, jestli jste nějakou "pastelku" už vyzkoušeli? A nebo jaký typ rtěnek prefetujete?

Veškeré produkty jsou běžně dostupné v drogériích nebo třeba na Notino.cz






*Barterová spolupráce s L'Oréal Paris Česká Republika. Zaslání produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází z mých osobních zkušeností. 

11 komentářů:

  1. Tyhle pastelky chci rozhodně vyzkoušet. Líbí se mi první čtyři odstíny :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně chceš! Většina odstínů mile překvapila!

      Vymazat
  2. Super, žes to popsala ty odstíny všechny. Chci ten poseldní!

    Kiki

    OdpovědětVymazat
  3. Všetky sú nádherné ja mám 2 a používam ich veľmi rada. Super článok

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, všechny odstíny jsou opravdu povedené a moc hezké. Navíc to vypadá, že nevysušují a nezvárazňují na rtech ,,vrásky".

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou nádherné odstíny. Nejvíce se mi líbí číslo 25.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Hlásím se jako milovník rtěnek �� tyhle vypadají krásně a co si Budem - taky je planuju vyzkoušet ❤️

    OdpovědětVymazat
  7. Wau!!! Tak tie su krásne na prvý pohlad.. A tie farby!
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  8. Já měla jednu půjčenou od kamarádky, už si nevzpomenu na odstín, byla růžová, možná 30, ale byla fajn :-) Mimochodem i ostatní odstíny bych rozhodně brala :-)

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.