Sladká planeta. Nejen tam nás zanesou nové sprchové gely z kolekce Aroma Ritual od Dermacolu

Ahojte,

tak se mi zdá, že se ten přísun podzimních novinek do obchodů jen tak nezastaví! A mně to teda rozhodně nevadí. Česká značka Dermacol letos rozhodně nezahálela a novinek v jejím sortimentu přibylo hodně. A většinu z nich jste mohli vidět u mě na Instagramu. Ale s blížícím se koncem roku v Dermacolu rozhodně nezahálí, a tak nedávno spatřily světlo světa nové přírůstky z legendární kolekce Aroma Ritual. Jo, je to přesně ta, která si myslíte, že to je! Ty legendární sprcháče. Aspoň jeden měl doma už každej. Úplně každej! No a těm desítkám variant přibyly další novinky. 




Granátové jablko

Kdo sprchové gely Aroma Ritual zná, ví, že každý z nich má nějaký přívlastek. Granátové jablko je revitalizační, ale hlavně je to vůně, která mi v sortimentu fakt chyběla! (Přiznejte se, kdo z Dermacolu čte moje myšlenky?!?) Teď už chybí jen jasmín a bude to dokonalý! Vůně není taková, jako když rozkrojíte čerstvé granátové jablko. Voní spíš jako sladká šťáva z tohohle ovoce. Při sprchování ucítíte i nepatrně nakyslé tóny, a to mě na tomhle sprcháči baví nejvíc. Není jenom sladký, ale má prostě říz. Co se týče jeho dalších vlastností, můžete se spolehnout na to, že za své peníze dostanete přesně takovou kvalitu, na jakou jsme Dermacolu a téhle řady zvyklí. Tahle varianta mě ze všech novinek oslovila nejvíc. 




Candy Planet

Bonbónová planeta! Jestli jste se na ní nikdy nevypravili v žádném snu, tak musíte mít hodně trpký život. Protože mně se o ní zdálo mnohokrát! Na stromech rostou cupcaky, místo lamp na ulicích stojí zářící lízátka, místo peřin se tam obyvatelé přikrývají cukrovou vatou atd... Fantazii se meze nekladou. Ve snech sem určitě zavítal i někdo z vývojového týmu, a tak se zrodil sprchový gel se sladkým názvem i obsahem. A tentokrát se myslelo i na děti, formule gelu je upravená tak, aby ji mohly používat i děti od 3 let věku. A víte, co je ještě skvělý? Obsahuje třpytky! Dlouho jsem přemýšlela, co mi tahle vůně připomíná. A nemohla jsem na to přijít. Ale pak jsem si k tomu otevřela pytlík bonbónů a bylo to. Víte, jak se na poutích prodávají takový ty pendreky? Všemožných barev a příchutí? Tak když ty barevný vypitváte a ochutnáte jen ten prostředek, tak to je přesně ono! Hoho, tohle mě taky baví! Jo a ty třpytky odplavou. Nebude jich mít plný ručník ani pyžamo. Takže pokud jste na hodně sladký vůně, s chutí do toho!




Don’t worry, be happy

Tohle není řada Aroma Ritual, ale nový přírůstek v pánské řadě Men Agent. Má nepřehlédnutelný obal a inspirace pohodou čišící ze stejnojmenné písně je tady jasně vidět. Co se týče vůně, je popisovaná jako ovocno-citrusová, ale já bych ji popsala spíš jako citrusovo-dřevitou. Ale třeba chlapi cítí jínak, že jo. A aby to pánové měli ve sprše zase jednodušší než my, ženy, je tenhle gel určený nejen na tělo, ale i na obličej a na vlasy. Testování téhle pánské varianty na vlastní kůži jsem si odpustila a poputuje k bráchovi. 




Tak co, zaujala Vás nějaká z novinek? A která vůně z řady Aroma Ritual je váš absolutní favorit? Kdybych si já měla vybrat jen jeden jediný kousek, bude to grep. Nebo hrozny a limetka? Ne, grep! Poslední slovo...




*Barterová spolupráce s Dermacol Česká Republika. Zaslání produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází z mých osobních zkušeností. 

3 komentáře:

  1. Och, tak Candy Planet ten musi byyt užasný. Takéto cukrikove vone, mnam.

    OdpovědětVymazat
  2. To granátové jablíčko musí nádherně vonět, určitě po něm v drogerii sáhnu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem pořád ta jediná, kdo tyto sprcháče ještě nezkusil :D :D
    Samozřejmě jeden už doma mám, ale ještě jsem ho nezkoušela. Z těchto mě ale nejvíce láká to granátové jablko :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.