Maybelline x Marvel: limitovaná kolekce bestsellerů inspirovaná superhrdiny

Ahojte, 
asi jste postřehli, že koncem léta proběhlo sociálními médii, a to především Instagramem, že značka Maybelline New York přišla do světa s limitovanou edicí MARVEL. Nejedná se o limitovanou edici zcela nových produktů, jedná se o výběr bestsellerů, které se prodávají v obalech inspirovaných superhrdiny. Pokud si stejně jako já radši pofňukáte u sladké romanťárny nebo proháníte auta s Vinem Dieselem v sérii Rychle a zběsile, asi z těch hrdinů krom Spidermana nikoho nepoznáte... (ach ano, hluboce jsem se zastyděla a svoje filmové vzdělání na poli superhrdinů se super schopnostmi si nejpozději do 20 let doplním. Čestný pionýrský! Nebo spidermanský?)




Maybelline x Marvel SuperStay Matte Ink

Jako první se do superhrdinského hávu převlékly rtěnky Super Stay Matte Ink. Dnes už ikonické tekuté matné rtěnky mají v klasické verzi hromadu odstínů. Jsou to neskutečné držáky. Stačí nanést jednu vrstvu a vydrží celý den. Přežije nejedno jídlo, pití a celý běžný den za předpokladu, že do sebe od rána do večera neládujete přemaštěný hranolky. Po aplikaci mírně lepí, ale lze to vyřešit zapudrováním přes ubrousek. Rtěnka je držák, ale celkem rty vysuší, proto nezapomeňte na pořádnou výživu rtů před nanesením i po odlíčení. A jaké že odstíny se proměnily? A v koho? 15 - Lover >> 15 - Black Widow; 20 - Pioneer >> 20 - Spiderman; 75 - Fighter >> 75 - Ironman; 80 - Ruler >> 80 - Captain Marvel. Všechny odstíny v limitované Marvel edici seženete zde.




Maybelline x Marvel Instant Anti Age Eraser

Legendární korektory prvně dobyly svět pod názvem Ale Rewind, dnes se jmenují trochu jinak, ale jsou pořád perfektní. Patří mezi moje nejoblíbenější korektory, mám doma snad všechny u nás dostupné odstíny a jakmile dochází, paníkařím. Aplikační houbička mi maximálně vyhovuje, korektor je lehký, ale dostatečně krycí, na oční okolí prostě perfektní. Spotřebovala jsem zatím 2 balení a další 2 mám načatá. Skvělý je i to, že korektor má podtlakové šroubovací balení, takže ho spotřebujete do poslední kapky. Ať už zvolíte klasickou nebo hrdinskou verzi, tady rozhodně vedle nešlápnete. K dispozici jsou v Marvel verzi 2 odstíny: 00 - Ivory - Captain Marvel a 01 - Light - Black Widow, oba můžete omrknout zde.




Maybelline x Marvel Colossal

Řasenka, kterou není třeba představovat. Kolosální délka, kolosální objem, kolosální dojem. To umí klasická verze a vzhledem k tomu, že přesně ta se schovala do kabátku se znakem Captain Marvel, můžete se spolehnout, že i tentokrát se dočkáte nádherně zahuštěných a dlouhých řas. Tahle řasenka je ozkoušená a osvědčená. Funguje, drží, neslepuje a má víc než dobrý kartáček, se kterým se dostanete kolem celého oka i k těm nejkratším řasám. A k tomu je jednoduše černočerná. Pokud jste ji ještě nikdy nezkusili, je nejvyšší čas to napravit. Třeba tady.




Tak se pochlubte? Jste fanoušky Marvelu a nebo Vaše znalosti začínají a končí u Spidermana podobně, jako ty moje? A máte mezi vybranými kousky, které se na pár měsíců proměnily v superhrdiny, nějaké svoje favority nebo stálice? Pokud ne, celou kolekci si můžete prohlédnout tady. A pak mi schválně napište, co byste si vybrali a nebo jaký přebal se vám líbí nejvíc. 





*Barterová spolupráce s Maybelline Česká Republika. Zaslání produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází z mých osobních zkušeností. 

4 komentáře:

  1. Miluji Marvel a vlastně obecně filmy se superhrdiny, takže kolekci jsem musela mít celou a je mi téměř líto ji používat :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já od Maybelline ještě žádnou dekorativku nezkoušela, ale rtěnky z této edice mě hodně lákají :)

    OdpovědětVymazat
  3. O týhle kolekci jsem zatím ještě neslyšela, ale vypadá moc dobře :) Marvel mám ráda a nejvíc mě zaujaly rtěnky. :)

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tak po těch rtěnkách rozhodně mrknu, vypadají úžasně a odstíny jsou taky super. :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.