VÁNOCE 2020: Limitované kolekce Yves Rocher letos voní po ovoci

Ahojte,
letí to, letí! Ani ne za měsíc a půl tady budeme mít Vánoce. Kdo už se těší? A kdo už má nakoupený dárky? A ideálně i zabalený a schovaný a teď už bude vánoční atmosféru nasávat jen se svařákem v ruce? Já k těmhle šťastlivcům zatím nepatřím, ale pracuju na tom. Letos jsem sama sobě slíbila, že to budu mít do konce listopadu komplet. Tak mi držte palce, ať se mi to povede. Ale teď se jdeme podívat na to hlavní.  Už je tradicí, že Yves Rocher každé Vánoce přichází s přenádhernými limitkami. Loňské "První sněhové vločky" jsem si naprosto zamilovala a tak jsem letošní kousky očekávala s velkým nadšením. A víte co? Yves Rocher opět nezklamalo!




Baies de Minuit - Půlnoční plody

Tahle limitka se ukrývá v krásném růžovo fialovém obalu s nádherným vánočním zdobením. Vůně je ovocná, sladká, ale ukrývá v sobě i dostatek kyselých tónů. Dokážu si představit, že bude skvěle fungovat jako nakopávač energie při ranní sprše. Z červených bobulí jsou nejvíce výrazné tóny černého rybízu - to jsem poznala i bez nápovědy a právě rybíz tomu dodává tu jemnou kyselost - a potom brusinek. Musím říct, že na první přivonění bych tuhle vůni mezi vánoční určitě nezařadila. Každý ale máme Vánoce spojené s jinými vůněmi, a proto si i tahle kolekce určitě najde velké množství fanoušků. A co v téhle kolekci všechno najdete? No, je toho vážně dost: sprchový gel (50, 200 nebo 400ml), tekuté mýdlo na rucekrém na ruce (30 nebo 75ml), tělový peeling, balzám na rty, vonná svíčka a nebo už hotové dárkové sady různé velikosti. Dlužno ještě dodat, že všechny produkty obsahují 92% složek přírodního původu a obaly jsou 100% recyklovatelné. 




Pommes d'Hiver - Zimní jablko

Hned, jak jsem se dozvěděla, jaké limitky letos Yves Rocher vypustí, byla jsem si téměř jistá, že tohle bude můj favorit. A taky že jo. Vůně je naprosto dokonalá! Voní jako čerstvě upečený jablečný koláč, cítím trošku vanilky, nepatrně skořice a vanilkový puding. A dohromady jsou to pro mě ty pravé, nefalšované Vánoce. Takhle to doma má podle mě kolem Vánoc vonět a já jsem moc ráda, že si letos tu atmosféru vyčaruju ještě dřív, než se kuchyní rozvoní cukroví. Několik kousků z téhle limitky jsem dostala a vy je můžete vidět na fotce, ale určitě si dokoupím ještě svíčku a krém na ruce do zásoby. Stejně jako Půlnoční plody, i tahle limitka obsahuje hromadu věcí: sprchový gel (50, 200 nebo 400ml), tekuté mýdlo na ruce, krém na ruce (30 nebo 75ml), tělový peeling, balzám na rty, vonná svíčka a nebo už hotové dárkové sady různé velikosti. Stejně jako půlnoční plody, i zimní jablko obsahuje 92% přírodních ingrediencí. 




Kromě dvou ovocných variant má Yves Rocher i třetí vánoční kolekci. Ta není novinkou, naopak, jedná se o dlouhodobý bestseller Magique Karité. Na Vánoce se ale tahle řada převlékla do svátečního kabátku a poprvé ji můžete exkluzivně online zakoupit právě v této sběratelské edici







*Barterová spolupráce s Yves Rocher Česká Republika. Zaslání produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází z mých osobních zkušeností. 


4 komentáře:

  1. To jablíčko voní úplně neskutečně, určitě minimálně ještě svíčku v téhle vůni chci :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Design produktů se jim letos opravdu povedl, určitě něco pořídím jako vánoční dárek. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám z těch půlnočních plodů krém na ruce a moc hezky ta řada voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Hey dear!
    I loved your post and already followed your blog! I want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.