GAME OVER I - Velká recenze Balea a taky nejhoršího šamponu za hodně dlouhou dobu

Ahojte,

formát Game Over jsem doteď na blogu neměla. Budu se ho ale snažit zařazovat pravidelně, když dodělám alespoň 5 produktů. Game over jsem to pojmenovala i proto, že to nebudou vždy jen produkty, které jsem vymačkala do poslední kapky, ale také ty výrobky, u kterých jsem ztratila trpělivost a prostě si s nimi dál hrát odmítám. Tady je to slovní spojení ze světa počítačových pařmenů docela na místě. A zatímco já si užívám horko ve slunné Africe, vy si můžete, klidně zalezlí ve stínu a nějakým alko či nealko drinkem, přečíst, s jakými produkty se loučím a jaké jsou moje dojmy z jejich používání. Pokusím se u většiny dopsat i cenu a kde jsem je pořídila, ale paměť nikdy nebyla tím nejlepším, co mám, takže než tipovat, to se radši přiznám, že u všeho si to prostě nepamatuju 😅. 

Balea gel na holení Fruity Dream
- koupeno v DM Drogerii za 37,90 Kč (limitovaná edice)
- za pár korun hodně muziky
- Gel jsem vypoužívala do poslední kapky. Vydržel mi při pravidelném používání na nohy cca 2-3x týdně skoro čtvrt roku, což je nějakých 13 Kč na měsíc a to jsem do svého ochlupení ochotná investovat 😅. Hezky voněl, hezky pěnil, jen aplikátor - to místo, které musíte zmáčknout, aby gel lezl ven, si občas dělal, co se mu zachtělo. Tuhle konkrétní vůni už dneska v nabídce nenajdete, ale limitky se pravidelně mění a rozdíl je jen ve vůni, funguje to pořád stejně. Takže pokud se vám nechce dávat kilo za Gillette Satin Care, vemte v DMku tohle. Ušetříte, ale oholíte se úplně stejně pohodlně. 
- koupila bych si to znova: ANO


Balea gel po holení pro citlivou pokožku
- koupeno v DM Drogerii za 44,90 Kč (dnes už se tohle malé balení nedělá)
- naprosto k ničemu
- Tohle jsem nespotřebovala ani do půlky. Slíbilo to zklidnit pokožku po holení, zabránit vysoušení a podráždění. Bylo to určené na zmírnění podráždění a začervenání na pokožku podpaží a oblasti bikin. No, ehm, prostě to bylo k ničemu. Oholit se, namazat se a vyrazit v bikinách ven, tak takhle to teda rozhodně nefungovalo. Prostě to byl takovej krok navíc, kterej ale nic navíc nepřinášel. Zbytečnost, co jen překážela v koupelně. 
- koupila bych si to znova: NE

Balea sprchový peeling jablko - skořice
- koupeno v DM Drogerii za 34,90 Kč (vánoční limitovaná edice)
- dobrý peeling za pár kaček
- Celkově mi peelingy od Balea sedí. Tenhle ale obsahoval olejové peelingové částice a jeho exfoliační schopnost tím podle mého skromného názoru trochu utrpěla. Strašně se mi na něm líbila vůně. Bohužel se ale stalo něco nečekaného, peeling se mi po necelých 3 měsících zkazil. Ano, čtete správně, zkazil. Krásná vánoční vůně se změnila v docela nechutný smrad, a to nedopotřebovaný čekal na výhoz vzadu na polici v koupelně skoro 4 měsíce 🙈. Ale teď už je konečně v koši, takže nezbývá, než vám o téhle události poreferovat takto. 
- koupila bych si to znova: MOŽNÁ (tento konkrétní už ne, ale peeling od Balea obecně ano. Jen si pohlídám, aby nebyl s obsahem olejových částic)




Boujois Minérale antistresový sprchový gel
- koupeno v Rossmann za 54,90 Kč 
- balzám na nervy
- Tenhle sprcháč jsem milovala! A asi si koupím další. Po náročném dni v práci nic lepšího. Krásná jemná jakoby pudrovo-mořská vůně. Krásně mléčný, krémový, hustý tak akorát, vůbec nevysušoval, krásně pěnil a tak nějak skutečně uklidňoval. Sahala jsem po něm hodně ve dnech, kdy to v práci bylo dost tzv. "na pikaču". Jakoby se v husté pěně všechny problémy zachytly a odpluly s proudem vody do odpadu. Tohle byla láska, opravdová. A ještě byl z 98% přírodní. 
- koupila bych si to znova: ANO




Lirene odličovací mléko
- koupeno v Teta Drogerie za 59,90 Kč 
- odličovací mléka nebrat
- Ještě tak 4 roky zpátky bych z tohohle produktu byl asi nadšená, ale co jsem přešla na mokré gelové odličování, nějak u mě v koupelně mléka nedostávají moc často šanci. A když už, tak to stejně nedopadne nijak dobře. Tohle mléko jsem zkoušela na odličování jak klasicky nanesené na tamponku, tak i napatláním na obličej a stíráním. Konzistence docela dobrá, tekuté akorát, ale přišlo mi šíleně mastné, strašně na pleti ulpívalo. No a odličovací schopnosti nic moc. Tak maximálně ten BB krém to dalo dolů, ale nějaký více krycí makeup nebo nedej bože řasenku, tak to vůbec. 
- koupila bych si to znova: NE

Timotei Pure šampon se zeleným čajem
- koupeno v Rossmann za 29,90 Kč 
- pure bylo všechno, jen ne vlasy
- Děsný, děsný, děsný, tohle bylo otřesný po všech stránkách. Vlasy to nemylo, skoro to nepěnilo, vůbec jsem po tom neměla pocit, že by ty vlasy byl pure - čisté. Nebyly. A do druhýho dne byly mastné. Omg, to vážně? Jako já přírodní kosmetice fandím, ale musí fungovat. Tohle je blamáž na celý čáře. Radši si zůstanu u svých šamponů, které sice nějakou tu chemii obsahují, ale fungují a mám 2-3 dny klid. Tohle byl očitec a peklo v jednom. Spotřebovala jsem třetinu a zbytek vylila do odpadu. Vzteky!
- koupila bych si to znova: NE, Ne a ne

L'Oréal Elséve Nutri Gloss maska
- koupeno v Rossmann za 88,90 Kč 
- lesk jako blesk
- Tohle byl skvělý produkt, který jsem dopoužívala až do dna. Používala jsem místo kondicionéru a i v době, kdy jsem neměla ještě barvené vlasy, jsem na svých přírodních vlasech dokázala vyčaroval lesk jak z časopisu. Stačilo nechat ve sprše minutku až dvě na vlasech a bylo to. Navíc krásně voní. Stála za každou korunu, kterou jsem do ní investovala až doberu zásoby, co mám doma, určitě pořídím další balení. 
- koupila bych si to znova: ANO


Tentokrát to dopadlo tak půl napůl. Co říkate na tenhle formát Game Over? Dejte vědět do komentářů a klidně připište, jaký poslední produkt jste spořebovali vy 💁.

1 komentář:

  1. Docela mě mrzí, že ten gel na zklidnění pokožky po holení nemůžeš doporučit, protože kdyby fungoval tak, jak má, určitě bych nad ním zauvažovala. To samé i přírodním šamponem, i když přírodní kosmetika sedí každému jinak. Ohledně holení bych se ještě chtěla zeptat, jestli někdo náhodou nemáte zkušenost s touto metodou a zda ji můžete doporučit?


    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.