Detailní recenze řasenky SKY HIGH: Dosáhnou řasy s novou řasenkou od Maybelline skutečně až k nebeským výškám?

Ahojte, 

poslední dobou se mi sešlo skutečně hodně věcí od značky Maybelline, a proto je to teď i časté téma článků. Ne vždycky se mi podaří všechno otestovat hned, protože mám jenom jedno tělo a jeden obličej, ale snažím se Vám nezůstat nic dlužná a furt si myslím, že pořádná recenze klidně 2 měsíce po launchi je lepší, než nic neříkající okopírovanej popis z webu, ale na minutu přesně stejně s příchodem na pulty obchodů. 

Ač nová řasenka není vzhledově podobná žádnému z dosavadních kousků v kolekci značky, vězte, že Sky High rozšiřuje rodinu řasenek Lash Sensational. Proto je obal vyveden ve stejné krásné růžové. Vystouplý embosovaný nápis SKY HIGH vyvedený v barvě růžového zlata z řasenky dělá na pohled opravdu luxusní kousek. 




Lash Sensational Sky High
Řasenka je aktuálně k dispozici pouze v jedné barvě, a to v nejzákladnější černé. Podle slibovaného efektu ji řadíme do kategorie objemová/prodlužující a za úkol má vytvořit "krásné a dlouhé řasy". Na druhou stranu, už jste někdy viděli řasenku, která slibuje řasy "hnusné a krátké"? Když budeme na internetu pátrat dál, dočteme se, že řasenka disponuje silikonovým, velmi pružným kónickým kartáčkem, který by díky použité technologii měl zachycovat řasy těsně u kořínků a bez slepování je prodloužit až do nebes, odtud název Sky High. Řasenka obsahuje bambusový extrakt a speciální mikrovlákna, která mají řasy udržet v perfektním stavu po celý den. Tolik teorie. Jak to bylo v praxi? 

Balení: Oceňuju, a to možná víc, než si dovedete představit, že řasenka má klasický jednoduchý rovný obal. Když ji používám, můžu část, která obsahuje barvu jednoduše postavit a nehrozí, že ji pak budu honit po stole nebo po podlaze. Super je i celkem úzké hrdlo, které otře přebytečnou barvu z kartáčku ještě dřív, než ho kompletně vytáhnete a vy pak nemáte 3/4 veškerého obsahu opatlanýho kolem celého hrdla a víčka, jak jste se to snažili zuřivě utřít. 




Kartáček

Kartáček je silikonový, kónický (na konci užší než na začátku) a má poměrně krátké, ale husté bodlinky. Pružný je "v kloubu", tzn v části, kde tyčka vedoucí z víčka přechází v kartáček. Kartáček jako takový je ale dostatečně pevný a nijak se nekroutí. Přijde mi poměrně dlouhý, několikrát jsem si špičku obtiskla na nos, ale není to nic, za co by mohla řasenka. To je rukama, a jak jsem si na délku zvykla, je to v pohodě. Nabírá tak akorát barvy a není ho potřeba 100x utírat. 




Efekt

Svých řas mám celkem dost a máme je celkem dlouhé, proto většinou beru řasenku jako nástroj k celkovému zvýraznění a málokdy si dávám víc, než jednu vrstvu. U Sky High mi taky jedna vrstva bohatě stačí. Kartáček řasy hezky rozdělí a díky mikrobambusovým vláknům, která ulpívají spolu s barvou na řasách, se krásně a snadno buduje délka řas. Oceňuju, že řasenka není příliš mokrá a krásně řasy pročeše, ale neslepí je do "pavoučích nožek". Řasy zároveň hezky zvedne a natočí a tenhle efekt drží celý den. Myslím, že nejlépe si efekt představíte z fotky. Která strana je s řasenkou a která bez poznáte i bez popisku. Fotka je po nanesení 1. a zároveň jediné vrstvy. 





Výdrž

V době rouškovo-respirátorové tohle považuju za největší kámen úrazu při nošení většiny řasenek. Protože nevím, jak vy, ale já si z respirátoru nafuním přesně na řasy, takže už mimochodem taky díky letošním třeskutým mrazům vím, jaký to je nosit na očích omrzlý větvě alias řasy pokrytý zamrzlými výpary. A voda většině řasenek nesvědčí, resp. jejich výdrži. Já jsem Sky High podrobila zatěžkávací zkoušce v práci, kdy se člověk fakt zapotí. A řasenka drží a nemaže se! A neopadává. Třikrát hurá! Horní řasy udrží hezky prodloužené a natočené až do odlíčení. Výdrži a odolnosti nemám absolutně co vytknout. 


Závěrem

Řasenka se rozhodně povedla. Je to nejlepší řasenka současnosti? Pro někoho určitě. Já ale nemám jednu top řasenku, podle které bych měřila kvality všech ostatních. Já jsem s řasenkou spokojená, myslím si, že poměr cena-výkon je tady lehce nad drogérkovým průměrem a oprávněně je tahle řasenka často vyprodaná. Na druhou stranu jen málokterý produkt je tak strašně individuální záležitost, jako řasenka. Pokud byste si chtěli přečíst další zkušenosti, doporučuju článek od Verči, který najdete na jejím blogu www.verulavickova.cz .





*Barterová spolupráce s Maybelline Česká Republika. Zaslání produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází z mých osobních zkušeností. 

4 komentáře:

  1. Mám v plánu si ji pořídit, protože vypadá fakt skvěle!

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá recenze a jsem moc ráda za fotky, kde je vidět rozdíl před a po použití. Řasenka vypadá vážně skvěle a asi neodolám a příště si jí koupím, když jsou na ni teď všude samé pozitivní recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, zajímavé čtení. Líčím se sama a to decentně. Používám jen řasenku a přírodní kosmetiku.A při slavnostních příležitostech zajdu se dát nalíčit zde , kde si mohu dát i vyfotit. Krásný den

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.