Dermacol - Hydratační tělová řada

Ahooooj, jak se máte? 

Já úplně skvěle a musím se Vám s něčím pochlubit. Pokud mě sledujete na Instagramu, tak už to víte. Pokud jste zastánci spíše tradičních komunikačních kanálů jako knížky, časopisy nebo v mém případě blog, tak to pro Vás bude fakt novinka. Od ledna 2019 nově spolupracuju se značkou Dermacol, kterou myslím netřeba představovat, protože v ČR jí zná snad úplně každý, chlapy nevyjímaje! Co Vám budu povídat, mám z toho obrovskou radost a cítím se doslova poctěna, protože Dermacol považuju za českou kosmetickou legendu! Což o sobě zatím teda fakt říct nemůžu (a nemyslím si, že někdy moct budu 😅)...

Začátek roku a svoje jubilejní narozeniny jsem letos trávila s partnerem v Africe, konkrétně v Tunisku, o tom ale jindy. No a když jsem vrátila, tak hned v pondělí zvonil pošťák a že mi veze balík. První myšlenka byla jasná: "Aaa, nějaký drobnosti z Aliexpressu, co se nevejdou do schránky.." Byla jsem vedle, jak ta jedle. A hned jak mi to pošťák předal a já zjistila, že ten balík má snad 2 kila, bylo mi jasný, že Ali to není a vyběhla jsem schody div ne ve světovým rekordu, abych už byla doma a mohla se podívat, co mi to přišlo. Jak jsem se do balíku postupně dostávala, vykoukla na mě jasně růžová krabice. A v tu chvíli jsme věděla, od koho balík je. A rozbalila ho. A zírala. Dlouho. Jak tele na nový vrata. Nebo tak nějak se to říká. A měla radost. Velkou. Vlastně spíš obrovskou. 

Růžová krabice nejen, že je, jen tak mezi náma, fakt pěkná a praktická, ale taky byla nacpaná produkty. Obsah bych rozdělila do 3 kategorií - dekorativka, skincare a bodycare. A protože kdybych to všechno měla dát do jednoho článku, museli byste si na jeho čtení vzít půl dne dovolený, rozdělím to právě na ty 3 kategorie. A začneme tou poslední, tudíž péčí o tělo. Není to proto, že bych tohle téma chtěla mít rychle z krku, to vůbec ne, ale testování tělové kosmetiky zabere zdaleka nejmíň času a proto Vám recenzi můžu dát hezky za čerstva. 




Na fotce vidíte, které 3 produkty z hydratační řady mi na vyzkoušení přišly. Já si myslím, že lépe uprostřed zimy pro sušenku jako já vybrat nemohli. Pustila jsem se hned nadšeně do testování. 

Regenerační tělové mléko s 15% karité
Tohle mléko je určeno pro suchou až velmi suchou pokožku a navíc obsahuje panthenol, takže pomáhá zklidňovat i případné podráždění. Takže šup do sprchy a namazat. Mléko je akorát husté, ani moc, ani málo, krásně na pokožce taje, dobře se roztírá (nenechává takové ty bílé fleky, které musíte roztírat x minut) a hlavně se rychle vstřebá! Někdo by klidně i pět minut počkal, ale já jsem netrpělivka. To poslední, co bych v půlce ledna chtěla je vykoupat se, namazat se a pak čtvrt hodiny čekat, než se to vsákne, abych si mohla zalézt svého huňatého pyžama. Tenhle krizový sscénář ale nenastal a tak jsem mohla jít klidně spát a ráno potom zkonstatovat, že hydrataci suché pokožky má teda tenhle produkt fakt zmáknutou na jedničku. Takže shrnutí: hydratace intenzivní, příjemná vůně, rychlé vstřebávání, nedráždí ani čerstvě oholenou pokožku. Tohle vám s klidem doporučím 👌. Zakoupíte na eshopu Dermacolu zde, 250 ml za 139,-.

Regenerační tělový krém s 15% karité
Když jsem tohle vzala do ruky bez nějakého dalšího zkoumání, myslela jsem si, že to bude tělové máslo. O to větší bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že je to klasický krém, v konzistenci jen o něco málo hustší než tělové mléko ze stejné řady. Kromě trošku jiné textury ale nepozoruju žádný velký rozdíl. Myslím, že tady je to spíš čistě o Vašich preferencích. Někdo rád doluje produkt z lahvičky a někdo radši hrábne do kelímku. Hydrataci a výživu pokožce poskytne úplně stejnou jako mléko. Jen ve složení nenajdete ten panthenol. Takže pokud chcete kromě bambuckého másla ještě nějakou další regenerační hojivou složku navíc, sáhněte po mléce. Mně asi nakonec vyhovuje tohle balení víc, a to proto, že mám jistotu, že z piksly produkt dostanu do poslední kapky nebo když si naberu moc, snadno to vrátím, což, ruku na srdce, se mi s klasickou tubou/lahvičkou nikdy nepodaří. Pokud jste se teď rozhodli spíš pro krém, zakoupíte ho na eshopu Dermacolu zde, 300 ml za 149,-. 




Vyživující tělové mléko s 10% mandlového oleje
Posledním testovaným z téhle trojky je světle růžová lahvička, která v sobě ukrývá jinou hydratační složku. Bambucké máslo zde střídá mandlový olej. I tohle mléko už jsem stihla vyzkoušet a musím říct, že ta hydratace je přece jen o něco slabší a teď, v období kdy se střídá teplo, zima, sucho, vlhko, topení, klimatizace...mi nestačí. Je přece jen o něco lehčí konzistence. Myslím, že bude ideální pro osoby, které nemají pokožku natolik citlivou na změny klimatu. Majitelky normální pokožky si s tímhle i v zimě hravě vystačí. Já si tohle nechám na začátek jara, kdy bude na čase ty hutné krémy odložit. Tělové mléko s mandlovým olejem je opět obohaceno o panthenol, takže dokáže zmírnit nepříjemné projevy podráždění pokožky. Tohle mléko bych doporučila všem, kteří nechtějí nic extra hutného a nepotřebují dodat takovou míru hydratace, jako extrémně suchá pokožka. Toto mléko zakoupíte na eshopu Dermacolu zde, 250 ml za 139,-. A nebo si skočte přímo do značkové prodejny.




Tak jo, tím bychom tu pečující tělovou kosmetiku měli. A víte, co dalšího Vás čeká? No je toho ještě spousta! Dekorativku si nechám jako překvapení a prozradím Vám, že jsem už pomalu zahájila testování kompletní řady skincare s názvem Collagen+. Na recenzi si počkáte odhadem minimálně měsíc, protože skincare potřebuje čas, aby mohla ukázat, co vlastně dokáže. Ale věřím, že pak to bude stát za to! Mějte se krásně a já se těším na viděnou u dalšího článku :). 

Jinak všechny tyhle produkty můžete zakoupit na ofiko eshopu Dermacolu (což doporučuju, protože když se zaregistrujete, budete dostávat pravidelně info o novinkách a hlavně slevách, a když se přihlásíte a ověříte své tel. číslo, dostanete 100 Kč kredit na svůj nákup! A to se sakra vyplatí!). Stačí kliknout na banner a už nakupujete! 









2 komentáře:

  1. Gratuluju k nové spolupráci, věřím tomu, žeže Dermacolem rozhodně potěší :) Já ikdyž mám doma mlék a krémů docela dost, i tyhle vypadají fajn. Hrozně se mi líbí ty "holčičí" obaly :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes som tie mlieka videla v predajni, keby som doma nemala zásobu aspoň na dva roky, určite by som si ich vzala. :D

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.