Elséve - Rapid Reviver balzámy na vlasy

Ahojte,

dlouho tady nebyl článek o věcičkách na vlasy, a protože L'Oréal Paris si pro nás v nedávné době připravil novinku a světlo světa spatřily nové balzámy na vlasy Elséve Rapid Reviver, nastala ideální doba to napravit. Já jsem měla možnost vyzkoušet* všechny 3 varianty. Jaké jsou? Jak se mi používaly? Čtěte dál a za chviličku se to dozvíte.




Nejprve pár obecných informací, které jsou pro všechny balzámy společné. Za prvé, není nutné je nechat působit. Nanést, vmasírovat, opláchnout, hotovo. Jo, na tohle by mě to v obchodech nalákalo hned. Nesnáším totiž zdlouhavé procedury a stát mokrá ve sprše s čímkoliv na vlasech a čekat, to je jedna z věcí, co mě fakt nebaví! Ani jeden z balzámů by neměl žádným způsobem zatěžovat vlasy a všechny jsou vhodné pro každodenní použití. Nejen vhodné, jsou na to přímo určené. Rapid Reviver v doslovném předkladu znamená "rychlý oživovač". Měl by to tedy být zázrak na počkání v tubě. Je tomu skutečně tak?



Rapid Reviver Total Repair 5

Tahle konkrétní varianta by vlasům měla dodat 2x tolik péče, než klasický Total Repair 5 kondicionér. Ten jsem nezkoušela, takže zda je účinek znásobený nebo ne, to neposoudím. Balzám je ale dobrý. Trošku jsem se bála toho, že s tím okamžitým smýváním nebude mít šanci vůbec zapůsobit, ale to se nestalo. Zkusila jsem ho použít jako druhý krok po několika různých šamponech, a výsledek byl vždy pěkný. Vlasy nezmastil, nezatížil, byly hezky hladké (a tím pádem lesklejší) a dobře se rozčesávaly i se s nimi pěkně dál pracovalo, nepoletovaly, nebyly elektrizované. Musím vyzdvihnout vymývání, protože to trvalo fakt chviličku! Ihned po umytí byly vlasy i hezky hydratované, tenhle pocit ale vydržel pouze jeden den, poté už bylo na vlasech cítit, že by potřebovaly další výživu. Pokud si vlasy myjete denně, ani to nepoznáte. Já si vlasy myju  co 2-3 dny, ale další dny už jsem si musela pomáhat bezoplachovými kondicionéry ve spreji.
Celkové hodnocení: ⭐⭐⭐




Rapid Reviver Color - Vive

Tenhle balzám by v porovnání s klasickým kondicionérem měl taky poskytnout 2x tolik péče, než klasický kondicionér, ale opět není nutné ho na vlasech nechávát. Tahle konkrétní varianta je určená pro barvené vlasy a jejím hlavním úkolem je postarat se o to, aby barva skutečně vynikla a hlavně vydržela. A musím říct, že co se týče zvýraznění a oživení barvy, byla jsem nadmíru spokojená a tenhle balzám si po spotřebování pořídím znova. Barva, kterou na vlasech aktuálně mám, měla cca 3 týdny po nabarvení vlasů nádherné odlesky, které ale postupně úplně zmizely a vlasy vypadaly dost unyle a jednotvárně. Po tomhle balzámu ale vlasy doslova září, opět se objevují ty odlesky a vlasy vypadají mnohem lépe a živěji. Tohle je přesně efekt, které od přípravku na barvené vlasy chci. Jo, jo, jo! Tohle je pecka! A narozdíl od Total Repair 5 varianty tady ten efekt fakt vydržel do dalšího umytí.
Celkové hodnocení: ⭐⭐⭐⭐⭐




Rapid Reviver Extraordinary Oil

Moje druhá nejoblíbenější varianta z řady Rapid Reviver. Čas od času si dělám klasický olejový zábal s jojobovým a meruňkovým olejem, to mým vlasům víc, než svědčí. Tenhle balzám jojobový olej obsahuje taky. I přesto, že je určený k nanesení a okamžitému opláchnutí, tenhle jediný jsem nechávala cca minutku působit, protože mi pak vlasy přišly ještě lepší. Používala jsem ho na střídačku s Color-Vive. Tuhle variantu většinou v případě, že jsem dopředu věděla, že vlasy budu žehlit nebo jinak "mučit". Musím říct, že krásně zacelí strukturu vlasu a hlavně konečků, takže vlasy vypadají zdravější a silnější. Ani po fénování nebo žehlení vlasy nevypadaly suše a překvapilo mě, že když jsem použila právě tenhle balzám, tak se mi vlasy skoro vůbec necuchaly (což předchozí 2 varianty nijak neovlivňovaly). Slibovaný efekt posílení vlasů jsem ale nezaznamenala.
Celkové hodnocení: ⭐⭐⭐⭐




Rozhodně si myslím, že tyhle balzámy bez nutnosti působení stojí za pozornost, takže až příště budete prohlížet regály s vlasovou péčí, mrkněte i na tohle. Použití je snadné a rychlé, pro netrpělivé lidi jako dělané. Můžete je použít po jakémkoliv šamponu, což je taky fajn, protože to šetří místo i peněženku. Nemusíte mít ke každému šamponu ještě spešl kondicionér ze stejné řady, jakýmkoliv balzámem z téhle trojky ho můžete s klidným svědomím nahradit.




Zaujala Vás tahle novinka? 
Už jste nějakou variantu vyzkoušeli? 
Která Vám sedí nejlépe? 

Budu ráda za všechny vaše postřehy a zkušenosti :)!


VŠECHNY BALZÁMY RAPID REVIVER ZAKOUPÍTE NA NOTINO.CZ




*Barterová spolupráce s L'Oréal Paris Česká Republika. Zaslání produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází z mých osobních zkušeností.

6 komentářů:

  1. Moc se mi tyhle balzámy líbí. Ještě jsem žádný nezkoušela, ale líbil by se mi ten s jojobovým olejem.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo.. tak asi záleží na kolekci no. Zkoušela jsem Rapid Reviver z té dream long kolekce a nic moc. Není vysloveně špatný, ale obešla bych se bez něj :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám produkty na vlasy z drogerie nekupuji, ale tohle mě opravdu láká, takže se hodlá některý z nich vyzkoušet 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujal mě ten s jojobovým olejem :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě tyhle balzámy vůbec nelákají :/

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. V poslednom období veľmi ulietavam na takýchto balzamoch, vďaka za super tip. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.