Benefit Cosmetics - Jak dopadlo testování novinek Hello Happy a Boi-ing Cakeless korektoru?



Ahojte, 


pokud žijete na stejné planetě jako já a občas zavítáte na Instagram nebo Facebook, nemohlo Vám uniknout, že značka Benefit Cosmetics to přes léto rozjela s novinkami ve velkém. Hranatému jedináčkovi Hello Happy make-up přibyli hned 2 sourozenci. Make-up s názvem Hello Happy Brightening Foundation a taky Hello Happy Velvet Powder Foundation, což je pudr, který lze ale použít i jako makeup, záleží na způsobu aplikace. 





A aby toho nebylo málo, chvíli poté se svého bratříčka dočkal i korektor. Řada Boi-ing se rozrotla o klasický tekutý korektor s názvem Boi-ing cakeless concealer. Už jste u mě zvyklí, že než na něco vypustím recenzi, mám to doma dost dlouho, abych skutečně věděla, jak se produkt chová po všech stránkách. 






Důkazem toho, jak jsou v Benefitu výkonní (nebo já nevýkonná, hm 🤔) je fakt, že než já jsem stihla dotestovat jednu novinku, už se narodila další! A to Brow Styler! Ten musím ještě pořádně prozkoušet, a tak Vám o něm dneska nenapíšu. Ale mám pro Vás skvělou zprávu, na Instagramu si o něj v průběhu listopadu zasoutěžíme! 



Hello Happy Flawless Brightening Foundation

Kolikrát si říkám, že už jsem dost stará na to, abych se nad některými věcmi rozplývala jak puberťák, ale když já si prostě nemůžu pomoct. Obal tohohle produktu (ostatně jako celé Hello Happy rodinky) je prostě ztělesněná roztomilost. Klasický válcový tvar lahvičky v matném skleněném provedení zdobí růžové víčko a usmívající se obličej. I když zrovna nevstanete tou správnou nohou, ranní pohled na tenhle úsměv donutí jeden na tváři vyčarovat i Vás. Makeup, který je dostupný ve 12 odstínech by měl mít střední krytí, má SPF 15 (ideál pro nás věčné ignoranty sluneční péče) a obsahuje fotochromatické pigmenty. Ty se přizpůsobují okolnímu prostředí tak, aby pleť měla onen vytoužený rozzářený vzhled jak na denním, tak i umělém světle. Za zmínku stojí i obsah kyseliny hyaluronové, která má za úkol udržet vlhkost v pokožce.





Jako majitelka normální až suché pleti jsem nad tímhle zajásala, protože já mám rozjasňující produkty fakt ráda. Makeup je fajn, se středním krytím a širokou škálou odstínů. Já jsem měla doma odstíny 1, 2, 3 a na dalších fotkách je můžete vidět ve swatchích. 






Nejprve čerstvě nanesené a následně cca po 20 minutách a rozetřené. Celkově mě tenhle makeup hodně baví. Vydrží mi na pleti celý den v pěkném stavu, nezalézá do pórů ani vrásek, a to ani v případě, že vynecháte bázi. Pokud máte rádi rozjasňující produkty, určitě si při příští cestě kolem Sephory skočte aspoň pro vzoreček :).  P.S. Na nanášení mi přišel nádherný růžový beauty blender, ale paradoxně mi to šlo líp s hustým flat top štětcem. Plnou velikost i miniaturu zakoupíte exkluzivně v Sephoře. Miminko zde, plné balení zde.  



Hello Happy Velvet Powder Foundation

Hello Happy, to už od léta není jen makeup, ale to jsou také pudry. Nejen tak obyčejné pudry, tyhle krasavce můžete použít i jako makeup. I proto je celý název Hello Happy Velvet Powder Foundation. Balení je stejně roztomilé a usměvavé, jako je tomu u dalších členů Hello Happy rodiny. 





Pudr je hodně jemně namletý, ale zároveň hodně pigmentovaný. Pokud pudrujete přes makeup, chce to lehkou ruku, ve větší vrstvě už nevytváří photoshop, ale spíš zvýrazní texturu pleti. Místem, kde tenhle pudr fakt používat nemůžu, je oční okolí. Strašně mě tak vysušuje. A je úplně jedno, jaký korektor je pod ním. Co je ale fajn, to je použití jako makeup. Stačí kvalitní hydratační krém nebo hydratační báze a pak nanést pomocí houbičky, která je v balení. Získáte jemné lehounké krytí. Tenhle způsob je vhodný spíš pro lidi, co nemají nebo nechtějí na pleti nic moc zakrývat, ale stačí jim lehce slednotit. V balení je i houbička (tu jsou použila) a štěteček (ten nepoužiju asi nikdy 😅) a praktické zrcátko. K zakoupení exkluzivně v síti parfumerií Sephora - zde






Celkově na novinkách z řady Hello Happy oceňuju, že se drží hesla: "Ve dvou se to lépe táhne" a tak existují k makeupu i odpovídající odstíny pudru.






Boi-ing Cakeless Concealer

Eat your cake, don't wear it, to je heslo, podle kterého byl vytvořen tenhle korektor. (Pro méně zdatné v angličtině to volným překladem znamená něco ve stylu, že dort je lepší sníst, než nosit na obličeji. V kosmetické angličtině se totiž slovesem "cake" označuje takový ten efekt masky a viditelná vrstva nahromaděných produktů.) Boi-ing cakeless concealer tohle splňuje do puntíku. 





Nevytváří efekt masky, nezalézá do vrásek, nevypadáte, jako byste na sobě měli tunu produktů a navíc skvěle kryje. Kruhy pod očima mizí jak mávnutím kouzelného proutku, a co je pro mě mnohem důležitější, zůstanou hezky skryté před okolním světem celičký dlouhý den. Tahle novinka se zatraceně povedla. Stačí skutečně maličko a máte vystráno. 


Ráda bych poukázala ještě na jednu věc, která se mi strašně líbí na aplikátoru korektoru. Má na konci té tyčinky takovou mírnou prohlubeň, do které se nabere poměrně hodně produktu. Je to fajn, protože nemusíte tyčinku máčet víckrát, tím pádem do lahvičky nedostáváte zbytečný vzduch a tím pádem eliminujete možnost vysychání. 






Navíc z té prohlubně to i při delším tahu vychází postupně a tak nanášíte stále stejné a rovnoměrné množství. Je to drobnost, pro někoho možná úplná blbost, ale mě to přijde jako hodně povedený detail a vyhovuje mi to víc, než jen ploché aplikátory. Seženete v Sephoře - zde



Znáte řadu Hello Happy? Nebo máte Benefit neodmyslitelně spjatý jen s produkty na obočí, jako jsem to dlouho měla já? Budu ráda, když mi třeba do komentářů napíšete, jaký produkt je pro Vás to nej nej nej, co od Benefitu úplně mega milujete. A nezapomeňte sledovat můj Instagram, už brzy si tam zasoutěžíme o novinku Brow Styler :)! A výherci budou hned 3!




*Barterová spolupráce s Benefit Cosmetics. Zaslání produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází z mých osobních zkušeností. 

2 komentáře:

  1. Wau, krásne fotografie! Tie novinky vyzerajú skutočne super ♥ ☁ ☂

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  2. Co si budeme.. Benefit makeupy i pudry mě lákají, na druhou stranu se bojím, že si koupím jeden kus, a pak už nebudu chtít nic jiného, což při té ceně není úplná výhra😂 stejně to mám totiž i s produkty na obočí. 😂 A vzhledem k tomu, že se někdy líčím i dvakrát denně... 🤷‍♀️😂

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.