Značka 7th Heaven rozšířila svou kolekci pleťových masek o 4 nové kousky. Co čekat od řady 24H Hydration?

Ahojte, 
dneska nejsem zrovna ve formě na nějaký supervtipný a trefný úvod. Dolehl na mě podzim. V plný parádě. Období, které z celého roku snáším úplně nejhůř. Fakt. A těch pár slunečních dní to vážně nezachrání. Venku už je brzo tma, skoro pořád je mlha a vlhko a hnusně, na letní oblečení je moc zima a na zimní ještě moc teplo. Všude je mokrý listí, po kterým každou chvíli uklouznu. Já jsem celkově v životě celkem optimista, věci moc neprožívám, ale podzim teda zrovna prožívám a jeho existence a hlavně délka trvání mě vůbec netěší. Tak se jdu potěšit alespoň nějakou tou novou kosmetikou!




24H Hydration

To je jméno nové řady plátýnkových masek od značky 7th Heaven. Slibují hydrataci až na 24 hodin, jak je celkem patrné z názvu. Existují celkem 4 varianty. Všechny mají ale několik věcí společných. Za prvé, žádný z produktů 7th Heaven není testovaný na zvířatech. Za druhé, všechny masky z téhle nové řady jsou veganské. A za třetí, všechny masky jsou vyrobeny z bambusových vláken, takže jsou 100% biologicky odbouratelné a rozložitelné. Nikdy jsem nepřemýšlela, z jakého materiálu ta plátýnka u masek jsou. Ale pocit, že tahle maska tady poté, co ji použijete, nebude strašit ještě milion let, je celkem fajn. 


24 Hydration - Sensitive skin

Mít citlivou pleť není nic příjemného, ale mít pleť citlivou a ke všemu vysušenou, to už je chvílemi na mašli. Potřebuje totiž neustálý přísun hydratace, ale jen tak něco jí nevyhovuje. Varianta masky pro citlivou pleť neobsahuje alkohol ani parfemaci, aby bylo riziko podráždění redukováno na minimum. Mezi účinnými složkami najdete olej ze sladkých mandlí, arganový olej, aloe vera a také vitamín E. 




24 Hydration - Anti-Pollution

Smog, znečištěné ovzduší, prach…to všechno jsou věci, které, ač si to mnohdy odmítáme připustit, působí i na naši pleť. Na sníženou kvalitu ovzduší může pleť reagovat podrážděním, ucpanými póry, ztrátou jasu. Tahle maska má za úkol posílit přirozenou ochrannou bariéru pleti, dodat jí vitamíny a antioxidanty a bojovat proti mdlému našedlému tónu pleti. Stejně jako u první verze i tady se lze spolehnout na sílu přírodních olejů a vitamínu E. 




24H - After Sun

Já bych tuhle masku fakt ráda použila, ale slunce už jsem neviděla tak 10 dní a nebudu si jí plýtvat jen tak. Byla totiž navržena pro pleť, která to mírně přehnala se sluníčkem. Obsažené ingredience by měly zajistit okamžité zklidnění, dlouhodobou hydrataci a v neposlední řadě prodloužení opálení (díky tomu, že bude pokožka dostatečně hydratované, nemusíte se bát, že by maska nějak “barvila”). 



24H - CBD

Konopí a jeho výtažky se v kosmetice používají už léta a za ty roky se prostě všeobecně ví, že prostě fungují. Poslední maska, tentokrát v zářivě zeleném obalu má za úkol pomoct udržet pleti její přirozený jas a celkově pleť zklidnit a vyživit. K tomu by měla dopomoct směs několika rostlinných olejů, vitamínu E a výše zmiňovaného konopí, které zde najdeme ve formě oleje z konopných semínek. 




Já jsem vyzkoušela zatím jen tu masku pro citlivou pleť, a musím říct, že není vůbec špatná. Plátýnko má pro mě vyhovující tvar, otvory na oči i nos jsou dostatečně velké a dobře rozložené, takže nemám problém masku na obličej umístit tak, aby seděla a držela. Masku se doporučuje nechat působit 15-20 minut, já jsem ji na obličeji měla přes půl hodiny. Pak už byla téměř suchá. Séra je dostatek, ale ne zase příliš, takže nikde nekape. Obličej po aplikaci masky lehce lepí, ale já jsem zvyklá se po masce většinou ještě namazat, takže tím se “problém” vyřeší. No, jsem upřímně zvědavá, jaké budou ty další varianty. Kdybyste masky chtěli zkusit na vlastní kůži, zkuste mrknout v Tetě, případně masky najdete na e-shopu www.pre-wo.cz, který je oficiálním CZ distributorem. 


Zaujalo Vás něco z novinek? Nebo se v péči o pleť držíte svých oblíbenců a jen tak nějakou novinku na sobě nezkoušíte? 




*Barterová spolupráce s 7th Heaven. Zaslání produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází z mých osobních zkušeností. 

2 komentáře:

  1. Masky už jsem viděla na instagramu a musím říct, že mě docela zaujaly. Určitě na ně mrknu v drogerce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tyhle masky vypadají báječně, podívám se po nich a ráda vyzkouším - jsem maskový maniak! :D :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.