NIVEA Fresh Blends: Svěží ovocné vůně pro každý den si získají i Vás

Ahojte, 
někdy mi to načasování článku úplně neklapne. Jako třeba dneska. Tahle hravá barevná kolekce od Nivea je letní. Hodně letní. Jenže než jsem se k ní dopracovala (nesnáším mít otevřených 10 sprcháčů najednou), tak je začátek prosince, venku to vypadá pomalu na sníh a na léto můžeme leda tak vzpomínat. Ale zase si to vzpomínání na krásné teplé a slunečné dny můžeme zpříjemnit touhle vyloženě letní kolekcí, která se ale v obchodech ještě nějaký ten pátek rozhodně zdrží. 




Fresh Blends Sprchové Gely

Tyhle barevné fešáky nemůžete přehlédnout. Začneme tím, co mají oba společné. Víc, než 90% složek je přírodního původu. Láhev, ve které sprchový gel zakoupíte je vyrobena z recyklovaného plastu a je dále plně recyklovatelná. Může Vás tak těšit, že neprodukujete žádný nový zbytečný odpad. Navíc je produkt 100% veganský. Věc, na kterou já si nepotrpím, ale vím, že pro mnoho lidí je tohle dneska velmi důležitý faktor. Gely jsou celkem husté, což je ale dobře, protože jich z láhve nevylijete zbytečně moc a o to déle Vám vydrží. 




Narazit můžete na 2 varianty gelu. Zářivá oranžová upoutá Vaši pozornost téměř okamžitě. Barva přesně odpovídá ovoci, po kterém tahle varianta voní. Směs manga a meruňky je krásná, hodně ovocná (logicky) a sladká vůně. Navíc obsahuje ještě rýžové mléko. Překvapilo mě, že vůně se na pokožce celkem dlouho udrží. Není nijak silná a vtíravá, spíš taková povzbuzující, ale rozhodně příjemná. Rozhodně doporučuju aspoň přičichnout, pokud budete mít tu možnost. Stojí to za to! Já jsem si tuhle variantu zamilovala! Růžová varianta má vůni, která mi až tak nevyhovuje. Maliny a borůvky, obecně vůně lesních plodů, jsou pro mě vždy sázka do loterie. Některé kombinace mi sednou, některé mi prostě nejdou pod nos. Zvlášť pokud tam cítím nějaké lehce kyselejší tóny. Což tady cítím. Vnímání vůní je ale velmi individuální, takže věřím, že spousta lidí by narozdíl ode mě upřednostnila právě tuhle, malinovou variantu. Co se týče vlastností, je na chlup stejný, jako jeho oranžový brácha. Vezměte si ten, který Vám osobně bude vonět víc. A nebo klidně oba. Protože je potřeba si v téhle době dělat radost! I maličkostmi, jako je sprcháč. 

Fresh Antiperspiranty

Prostě fungují. Tečka. Nivea antiperspiranty umí. Narozdíl od mnoha jiných značek mě nikdy nezklamaly a třeba takovou věčně opěvovanou Rexonu hravě strčí do kapsy. Cenou i výkonem. Když ho ráno aplikuju, můžu klidně odejít z domu na celý den a nemusím ho ani brát sebou, protože je na něj jednoduše spoleh. Existují 2 varianty, které barevně i vůní doplňují své kolegy - sprchové gely. Zatímco tam u mě jasně vyhrála oranžová, tady to oranžová na celé čáře prohrála. 




Oranžový antiperspirant je totiž vonící směsicí různých citrusů. Není to špatný, ale když bych si měla vybrat, zda bych se k některé variantě v budoucnu vrátila, tak tahle by to nebyla. Oproti tomu růžové variantě dominují tóny třešní a bože, to je něco přesně pro mě. Tohle jsem nedala z ruky od doby, co to přišlo, až do posledního stříknutí. Koupím si další? Ha, teď už ne, už se totiž stalo. A mám v zásobě rovnou 2!




Skoro se mi chce říct, že ty dvojice byly barevně i vůněmi poskládané tak, aby k sobě ladily. No jo, jenže to bych nesměla být já, abych to zase neměla nějak extra. Moje volba je meruňková sprcha a třešňový antiperspirant. A jak byste si svou dvojici poskládali vy? 







*Barterová spolupráce s Nivea Česká Republika. Zaslání produktů k otestování v rámci spolupráce nemá vliv na jejich hodnocení, recenze vychází z mých osobních zkušeností. 

3 komentáře:

  1. Niveu mám rada a ich telové mlieka sú super

    OdpovědětVymazat
  2. Ten meruňkový božsky voní a také nesnáším mít rozděláno více produktů najednou, stačí i dva sprcháče na vaně a jsem nervozní :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Tak po tom mangovém sáhnu hned při mé příští návštěvě DM! :D :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na Vaše komentáře!

Contact me: ShelfOfBeauty@gmail.com
All rights reserved. Používá technologii služby Blogger.